Gå til hovedindhold

Ejendomme

Kontorhotel i Stræderne

I Kompagnistræde 39-41 findes snart noget helt særligt: Strædernes første kontorhotel, hvor kreativiteten og nyskabelsen går hånd i hånd med historien.

kompagnistræde 39-41

Kreativt kontorhotel for alle på Kompagnistræde

Velkommen til Kompagnistræde. Velkommen til et pragteksempel på, hvad der kan ske, når nyt akkompagneres med gammelt. På Københavns ældste gade åbner et helt nyt kontorhotel, hvor vi i løbet af 2023 kan tilbyde kontorpladser i et unikt miljø. Her forenes erhverv, cafeliv og Strædernes charmerende leben med iværksætterånd og kreativitet.

foreløbig billede fra Female founders house - ikke endeligt

Din plads i et unikt kontormiljø

På Kompagnistræde 39-41 giver du med fantastiske rammer og faciliteter de bedste forudsætninger for din virksomhed. Her kan du i et farverigt, inspirerende miljø vokse og gro, ligesom du får adgang til helt nyåbnede mødefaciliteter og Farvergades måske mest velsmagende bistro.

På det unikke kontorhotel kan du i din hverdag nyde:

  • Din egen plads i flotte, farverige omgivelser, der inspirerer

  • Lækker frokost i Meyers og Jeudans bistro på Farvergade 17

  • Det driftige iværksættermiljø og unikke fællesskab i huset

  • Bemandet reception og cafe i Vital Food, en helt ny café i stueetagen

  • Adgang til mødelokaler i det kommende mødecenter ved siden af på Gåsegade

  • Sparring og netværk med resten af kontorhotellet

god mad i Jeudan og meyers bistro

Hvor erhverv, cafeliv og historie mødes

Det er ikke kun ejendommen i sig selv, der gør Kompagnistræde 39-41 til noget helt specielt. Placeringen er heller ikke til at tage fejl af. Strædernes liv og leben omkring kontorhotellet – for eksempel de mange forskellige butikker i Farvergade og Løngangsstræde – bidrager til en helt særlig stemning. Dén charmerende og hyggelige stemning, der kendetegner Stræderne. Her mødes det nyskabende erhvervsliv med sjæl og historie.

kompagnistræde 39-41
kompagnistræde 39-41

Bliv en del af Strædernes liv og leben

I Kompagnistræde, Gåsegade og de andre gader, der udgør Stræderne, er stemningen til at føle på.

Et kontorhotel med plads til alle

Når vi siger, Kompagnistræde 39-41 er rummelig, handler det ikke bare om ejendommens mange flotte kvadratmeter. Kontorhotellet er rummeligt i mere end én forstand. For her er plads til alle typer virksomheder – fra nystartede enkeltmandsvirksomheder til etablerede virksomheder, hvor er I flere eller mange. For dig betyder ejendommens kvadratmeter og fleksibilitet også, at du får en unik mulighed for at vokse og skalere op og ned i takt med, at din virksomhed modnes.

Gade gennem ild og vand

Kompagnistræde har måttet stå grueligt meget igennem før i dag at være et af Københavnernes foretrukne gader. Det indebærer blandt andet både overordentlige mængder vand fra den nærliggende havn og Københavns hærgende brande i henholdsvis 1728 og 1795. Gadens historie indeholder også fortællingen om en filosof, der på det nærmeste agerede højre hånd for ingen ringere end Søren Kierkegaard, ligesom der engang foregik lerdueskyderier i haven ved siden af.

Historien er fascinerende og broget, og det er slet ikke så underligt, at historiens vingesus mærkes tydeligt, når du bevæger dig rundt i Stræderne. Og med en kontorplads i Kompagnistræde 39-41 kan du blive en del af dén historie – og samtidig gøre den til en del af din virksomheds.

Kontakt os blot via formularen under, og vi hjælper dig på vej til din nye kontorplads i Kompagnistræde.

Vær den første til at høre nyt

Vil du have kontorplads - og blive en del af et unikt fællesskab i Stræderne? Så udfyld formularen nedenfor, og vær den første til at høre nyt om kontorhotellet.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

70106070
rikke og jacob i salg
lounge område i et kontorfællesskab hos jeudan

Kontorfællesskab

Kontorfællesskaber med sjæl og charme

Vil du bo i et inspirerende kontorfællesskab i førsteklasses omgivelser, der kan inspirere dig og din virksomhed? Trives du med energi og mennesker omkring dig? Så er ét af Jeudans kontorfællesskaber i København, i Nordsjælland eller på Vestegnen måske noget for dig? 

Bredgade 42 i solskin ejendomme

Ejendomme

Vores ejendomme

Læs om de værdier og den passion, der kendetegner Jeudans ejendomme og den omhu vi behandler dem og de mere end 100.000 mennesker, der hver dag besøger, arbejder, handler eller bor i en af dem, med.

Fandt du ikke det, du søgte? Skriv dig op, og få først besked om ledige lejemål.

Skriv mig op