Gå til hovedindhold

Ejendomme

RingStedet

Hvis du drømmer om at flytte dine varer, visioner og medarbejdere ind i flotte lokaler i et aktivt og moderne butikscenter, så læs mere om velbesøgte RingStedet her.

Ringstedet

Eksponer dine varer i gode rammer

Centeret er beliggende i et velbesøgt shoppingområde og tilbyder både gode eksponerings- og transportmuligheder. Din nye butik er let at komme til med nærhed til offentlig transport, og med motorvejsnettet i baghaven – så både du, dine kunder og medarbejdere kan komme nemt rundt til andre dele af Sjælland.

Ringsted - en by i udvikling

Ringsted Kommune er i en spændende udvikling. Ifølge en befolkningsprognose forventes indbyggertallet at stige fra 34.847 personer i 2021 til 38.258 personer i 2033, hvilket svarer til en samlet stigning på 9,8%. Dette gør Ringsted til et attraktivt sted at drive forretning, da den øgede befolkning giver et potentiale for øget kundegrundlag og vækstmuligheder.

Ringstedet indefra butikslokale

Særlige fordele

Vi tilbyder fleksible lejevilkår, herunder intet depositum og nyistandsatte lejemål. Vi er klar med særlige fordele, der gør det nemt og bekvemt for dig at flytte ind i din nye butik i Ringstedet.

Som ny kunde hos Jeudan, tilbydes du følgende særlige fordele:

  • Istandsat lejemål. Dit butikslejemål er istandsat ved indflytning.

  • Månedlig lejebetaling. Hos Jeudan betaler du din leje en måned forud.

  • Rådgivning om butiksskiltning og godkendelser får du af vores arkitekter.

  • Sparring om indretning og design af dit nye butikslejemål med vores arkitekter i Jeudans showroom. 

  • 2 handymen i 1 dag, der samler og monterer dine ting og hjælper dig godt på plads.

  • 24-timers adgang til akut assistance, hvis du får brug for hjælp til et ødelagt rør, larm i opgangen, skybrud, indbrud m.m. på 7010 6070.

Midtsjællands foretrukne shoppingdestination

RingStedet er et populært valgt blandt handlende i Midtsjælland og hvert år tiltrækkes ca. 2 millioner af besøgende. Centeret har en imponerende samling af 31 butikker og spisesteder, inklusiv store mærker som H&M, Matas, Power, Vero Moda, Skoringen, Thiele, Din Tøjmand, Maxi Zoo, Burger King, Føtex, Apotek, og Intersport Outlet, samt mange flere. I 2019 blev biografen MovieHouse åbnet med hele 4 sale.

Ringstedet
Ringstedet

Markedsføring

Som butiksejer i RingStedet indgår du i centerforeningen, som skaber værdi og markedsfører centeret. Det månedlige bidrag beløber sig til DKK 861 for centerforeningen og DKK 251 til markedsføringsbidrag. 

Centerforeningen tager en proaktiv tilgang til markedsføring, som er støttet af tilskud fra butikkerne, for at sikre, at RingStedet forbliver en attraktiv shoppingdestination og kundernes foretrukne valg. Dette inkluderer spændende events, kampagner og årlige traditioner som julemandsbesøg, fastelavn, og musikarrangementer om sommeren. RingStedet er oplagt besøgsmål for familier med en babylounge og legeplads, der skaber en tryg og underholdende atmosfære for besøgende i alle aldre.

Parkering til både dig og dine kunder

RingStedet tilbyder 450 gratis parkeringspladser, hvilket er en stor fordel for både virksomhedsejere og kunder. Med gratis parkering kan medarbejdere og kunder nemt komme til din butik uden bekymring om betaling. Parkeringen er en attraktiv faktor, der tiltrækker flere besøgende til RingStedet og din butik.

Parkering foran Ringstedet butikslokale

Hvis du drømmer om at flytte din butik til RingStedet, er du velkommen til at kontakte os for en fremvisning. Du kan også læse mere på RingStedets hjemmeside.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book en fremvisning i RingStedet

Vi glæder os til at invitere indenfor i RingStedet. Ring til os på 70106070, eller udfyld formularen herunder. Vi ringer dig efterfølgende op, så vi sammen kan finde den tid, der passer dig bedst.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
Ringstedet butikker