Frederiksgade 7

Frederiksgade 7 har majestætisk udsigt og fornemme vilkår

Frederiksgade 7

Drømmer du om kontor med udsigt til Marmorkirken? Et kontor med en historie, der får de fleste til at spidse ører? Og som kun ligger ganske få meter fra den nye metrostation, som fra sommeren 2019 forbinder hele byen? Så lad os byde indenfor på Frederiksgade 7.

Ejendommen på Frederiksgade 7 er på seks fag og fire etager med kælder. Et fyrtårn, der repræsenterer arkitekt Ferdinand Meldahls stilistiske præferencer - og med tydelige kendetegn fra den europæiske historicisme. Facaden er nemlig opført i græsk-romersk stil, dekoreret med store muslingeskaller, blade og loftsmalerier i indgangspartiet.

Indvendigt er ejendommen udsmykket med elegant stuk, sildebensparket og hvide vægge - og så er der højt til loftet.

Frederiksgade 7 er sammen med Marmorkirken og de omkringliggende ejendomme et kardinalpunkt i Frederiksstaden. Og med åbningen af den nye Metrostation bliver der skabt et nyt attraktivt byrum midt i hjertet af København.  

Læs hele den særprægede historie om Frederiksgade 7 her. 

Eller se vores ledige kontorer og lagre her.

 

Vi viser gerne frem

Interesseret?

Vi viser meget gerne frem. Ring 7010 6070 eller udfyld skemaet her. Så vil du blive ringet op, så vi sammen kan finde den tid, der passer dig bedst.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.
Kontakt os på: 7010 6070
Kontakt os på: 7010 6070