Kontor på Frederiksgade 7 i København K

Majestætisk udsigt og ingen binding.

Drømmer du om kontorlejemål i København K med udsigt til Marmorkirken? Med et kontor i Frederiksgade 7 flytter I ind i en ejendom med en unik historie, der får de fleste til at spidse ører. Frederiksgade 7 ligger ganske få meter fra den nye metrostation, Marmorkirken som forbinder hele byen. Lad os byde indenfor på Frederiksgade 7.

book en uforpligtende fremvisning


Om Frederiksgade 7

Ejendommen på Frederiksgade 7 er på seks fag og fire etager med kælder. Et fyrtårn, der repræsenterer arkitekt Ferdinand Meldahls stilistiske præferencer - og med tydelige kendetegn fra den europæiske historicisme. Facaden er nemlig opført i græsk-romersk stil, dekoreret med store muslingeskaller, blade og loftsmalerier i indgangspartiet.

Indvendigt er ejendommen i København K udsmykket med elegant stuk, sildebensparket og hvide vægge - og så er der højt til loftet.

Frederiksgade 7 er sammen med Marmorkirken og de omkringliggende ejendomme et kardinalpunkt i Frederiksstaden. Og med åbningen af den nye Metrostation bliver der skabt et nyt attraktivt byrum midt i hjertet af København.

Såfremt vi ikke har ledige lejemål på Frederiksgade 7, kan du se alle vores ledige lejemål her.

Interesseret i Frederiksgade 7?

Vi viser meget gerne frem. Ring til os på 70106070 eller udfyld skemaet her. Så vil du blive ringet op, så vi sammen kan finde den tid, der passer dig bedst. Hvis du ønsker en virtuel fremvisning, er dette naturligvis muligt. Notér venligst dette i kommentarfeltet, eller når du taler med os.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch