Er du vores nye blikkenslager?

Blikkenslager hos Jeudan

Blikkenslager Michael Stær har genfundet passionen for sit fag ved at arbejde med renovering af historiske ejendomme. Her genopliver han flere hundrede års arbejdsmetoder og tilpasser dem til nutidige standarder. 

”Jeg har kørt på akkord i andre firmaer i over ti år og var træt af kun at tænke penge, penge, penge. I Jeudan har jeg fået muligheden for at udføre noget håndværk, som taler til min faglige stolthed.”

Sådan lyder den korte forklaring, når blikkenslageren Michael Stær bliver spurgt om, hvorfor han for to år siden valgte at arbejde i Jeudan.

”Firmaet har over 200 historiske ejendomme i København, hvoraf mange er fredede. For mig er det en faglig tilfredsstillelse at udføre det samme håndværk, som blev udført for 100 år eller flere siden. I dag bruger vi selvfølgelig mere moderne værktøj og hjælpemidler, men vi står stadigvæk og folder blikket, som de gjorde dengang,” siger Michael Stær, der også er formand.

 

Tænker ud af boksen

Hammer og saks er skiftet ud med elektronisk værktøj, og nogle af løsningerne opgraderes til det nye årtusinde.

”Nyt værktøj og nye arbejdsmetoder betyder, at vi kan optimere det gamle håndværk. Hvis det er muligt forsøger vi altid at finde bedre løsninger, der ikke kan ses på overfladen. For når man arbejder med fredede ejendomme er det et krav, at håndværket udseendemæssigt ligner det oprindelige,” fortæller Michael Stær.

Han fremhæver, at arbejdsopgaverne ikke er det eneste, han sætter pris på ved at arbejde i Jeudan. Et godt og sikkert arbejdsklima tæller også på plussiden.

”Her i firmaet har du stor tillid fra ledelsen. Det er frihed under ansvar. Du får en opgave og løser den ofte i teams med de øvrige kollegaer i andre håndværksfag,” konkluderer Michael Stær.

Vil du også være en del af Jeudan? Så send os en uopfordret ansøgning her.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores HR-afdeling på hr@jeudan.dk

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch