Studentermedhjælper hos Jeudan

At arbejde med ejendomme i en virksomhed, der ejer sine egne bygninger og har alle funktioner in-house, tilfører en ekstra dimension til jobbet. Det mener Julie Schultz, der arbejder som studentermedhjælper, mens hun læser til finansbachelor.
Studentermedhjælper hos Jeudan

Studentermedhjælper hos Jeudan

Når Julie Schultz bliver spurgt om fordelene ved at være studentermedhjælper i Jeudan, lyder svaret prompte: ”I Jeudan ejer vi vores egne ejendomme. Det er unikt i forhold til andre udlejere på markedet, og gør jobbet mere interessant,” siger hun og uddyber.

”Det betyder, at vi selv kan styre, hvad der skal ske med ejendomme med hensyn til renovering og ombygninger, samtidigt kan vi selv finansiere byggeriet og styre processen. For vi har alle led in-house – lige fra projektafdeling, design, arkitekter til håndværkere, der kan udføre arbejdet.”

Hun er derfor ikke i tvivl om, at hun valgte rigtigt, da hun som studerende på finansbachelor på CPH Business Academy først takkede ja til fem måneders praktik og senere til et job som studentermedhjælper. Hun arbejder i afdelingen Marked, der er bindeleddet i virksomheden, som sikrer, at selskabets cirka 200 ejendomme forvaltes med omhu – og med et fokus på kunderne.

Styr på tingene

Før Julie blev ansat, vidste hun ikke så meget om Jeudan, men til en karrieredag på CPH Business Academy fik hun et indtryk af virksomheden som professionel. En linje hun synes har holdt stik lige fra første dag, hun mødte op.

”Jeg husker tydeligt, at vi kom ind i mødelokalet, og alt var linet op til os; en ny telefon med opladeren fint krøllet sammen ved siden af, en nøglebrik og en kuvert med medarbejderkort og beskrivelse af forløbet. Der var styr på det, og jeg tænkte wow,” fortæller Julie.

På plussiden nævner hun også, at kontoret ligger centralt i København, og at lokalerne er flotte.

I dag arbejder Julie nogle få dage om ugen. Men da mange studentermedhjælpere i Jeudan efterfølgende bliver tilbudt fastansættelse, er der en god sandsynlighed for, at Julie i fremtiden vil få sin daglige gang på kontoret i Bredgade.

Julie er studentermedhjælper hos Jeudan

Har du spørgsmål?

Kontakt vores HR-afdeling på hr@jeudan.dk

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch