Kontorlokale udenfor København

Få en firmaadresse med en fin fremtidsudsigt. Find jeres nye kontorlokaler udenfor København. Vi sidder klar til at hjælpe med at finde de kontorlokaler til leje der passer til din virksomhed.

Er du på udkig efter kontorlokale eller en kontorejendom udenfor København, så er du kommet til det rette sted.

Vi har nogle af de bedste kontoradresser både i og udenfor København. Når du flytter ind i en af vores kontorejendomme udenfor København, kan du være sikker på, at vi har brugt vores erfaring på at skabe de perfekte rammer for dig og din virksomhed. På den måde er vi med til at sikre, at du ikke kun får nye lokaler, men også de bedste rammer for at gøre din virksomhed mere lønsom. 

Vores kontorlejemål udenfor København har alle ideel placering i nærheden af større tilfaldsveje eller offentlig transport, og flere af stederne inkluderer også kantine, reception, mødelokaler og kaffebar. 

Vil du se mere til vores lejemål udenfor København? Læs mere her på siden, eller se alle vores ledige kontorlejemål her.

book en fremvisning

Book fremvisning af et eller flere kontorer udenfor København

Det er selvfølgelig muligt at booke en virtuel fremvisning. Notér venligst dette i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

Nyt kontor?
Dette skal du være opmærksom på

Nyt kontor?
Dette skal du være opmærksom på

Kontakt os

Kontakt os
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch