Velkommen til Palægade. Herskabelige rammer til din virksomhed

I det lille knækkede gadeforløb mellem Bredgade og St. Kongensgade finder du Palægade. En central tværgade, hvor forretningsliv og sjæl mødes i herskabelige rammer midt i Frederiksstaden. Nu kan du få plads til dit kontor eller din butik i den charmerende gade.

Her kan drømme blive til virksomhed

I en lille sidegade i det indre København, kun et stenkast fra Kongens Nytorv og midt mellem St. Kongensgade og Bredgade, har du Palægade. En gade, der emmer af historie og flot arkitektur, og som nu står klar til at byde din virksomhed velkommen i herskabelige rammer. I Palægade 2-8 finder du lige nu rammerne til både dig, der ønsker en central butiksplads tæt på de driftige gader i indre København eller til dig, der med en central placering vil folde din virksomhed ud i et historisk kontorlejemål.

I Palægade kan vi byde dig inden for i:

  • Et stort kontorlejemål i Palægade 6-8 på tre etager til ca. 180 medarbejdere i alt
  • Et kontorlejemål i Palægade 2-4 på 3. sal til ca. 45 medarbejdere
  • Tre butikslejemål i veleksponerede lokaler - i Palægade 2, Palægade 4 og Palægade 6.


Palægade bugner med andre ord af plads til dine drømme - og kan du se dig selv bo med historien, så er du kommet til det helt rette sted. Vi glæder os til at byde dig inden for og vise dig rundt i de mange muligheder.

 

Kontakt os for en fremvisning

Stuk i loftet i kontorlejemål i Palægade
Indretning og design af kontor

Sæt dig eget præg

I Palægade får mulighed for at sætte dit eget præg på indretningen. Vi lytter, tegner og regner gerne på dine lejemålsdrømme, så du kan få lige netop de rammer, som matcher dine ønsker og ambitioner. I Jeudan har vi stor erfaring i at bygge dine behov og drømme ind i vores lejemåls historiske hjerter. Og netop mødet mellem drømme og lejemål giver oftere højere til loftet.

Vækker Palægade derfor din interesse, inviterer vi dig meget gerne ind i vores showroom i Bredgade, hvor vi sammen kan finde frem til den helt rette indretning til din virksomhed. 

I vores showroom finder du eksempler på alt fra:

  • Kontor-, køkken- og badeværelsesløsninger
  • Møbler, materialeprøver og belysning
  • Og meget mere.

Vi kan ændre stort set alt, så længe vi respekterer ejendommens historie og detaljer. Vi kan hjælpe dig med konkrete oplæg på indretninger, så du får rum, der giver dig højere til loftet. Og skal der mere lys, flere farver, nye møbler eller nye behov i spil, kan vi bidrage med ideerne, der gør jobbet.

Besøg vores showroom

Flyt ind i Frederiksstadens historie

Palægade har navn efter forlystelsesstedet, Palæhaven, som indtil omkring 1870 var samlingspunkt i området. Haven fik navnet Palæhaven, fordi den lå i haven til Thotts Palæ på Kongens Nytorv.

Stedets helt særlige specialitet var stegte lammehoveder, og før stedet lukkede i 1870, blev der holdt store fester, hvor haven var illumineret, og der blev opstillet en danseestrade. Palæets have lå, hvor Palægade går i dag, og gadens skrå forløb, skyldes formentligt, at da arealet blev udstykket i slutningen af 1800-tallet fulgte anlæggelsen af gaden havens vinkler.

Hofjuvelerens forretning
På hjørnet af Palægade og Bredgade ligger Palægade 2-4. Ejendommen, som blev opført i 1900, er et klassisk eksempel på et historicistisk etagehus med en facade rig på dekorationer. Særligt værd at bemærke er den sammenslyngede drage over indgangen på hjørnet. Med et stort hoved, en lang hals med en kam ned ad nakken og store vinger med kraftige svingfjer danner skulpturen et eventyrligt billede af en drage, som vogter over indgangen til Palægade 2. En indgang, som meget sigende fra ejendommens opførsel dannede entre til hofjuveler Michelsens butik.

Nu kan din virksomhed bygge videre på historien.

Kontakt os for en fremvisning

Palægade 2 på hjørnet til Bredgade

Bestil en uforpligtende fremvisning i Palægade

Vi glæder os til at invitere indenfor i Palægade.
Ring til os på 70106070. eller udfyld formularen forneden. Så ringer vi dig op, så vi sammen kan finde den tid, der passer dig bedst.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch