Stræderne - kontorleje i Københavns charmerende stræder

Søger I nyt kontor centralt i København? De små brostensbelagte stræder nær Rådhuspladsen og Gammel Strands Metrostop emmer af charme og historie, og her kan I flytte ind i de lækreste kontorfaciliteter. Bliv inspireret, og lad os hjælpe dig med at finde dit drømmekontor i Stræderne.

Skal din virksomhed bo og gro i Stræderne?

Er du på udkig efter kontorlokaler i Indre By? Så slå et smut forbi Stræderne, en lille oase i det centrale København, hvor det historiske, hyggelige og hippe smelter sammen. Området er nemt at komme til og fra, men aldrig let at forlade.

Se alle vores ledige kontorer i Stræderne.

De hyggelige gader går i folkemunde under navnet ”Stræderne”. Området ligger parallelt med Strøget, en af Europas mest besøgte handelsgader, og strækker sig fra Vester Voldgade til Højbro Plads. Menneskemylderet er henvist til Strøget, og i stedet vrimler Stræderne med hyggelige fortovscafeer, driftige virksomheder, hippe butikker og nicheforretninger for en hver smag. To af områdets store gader, Kompagnistræde og Læderstræde, er gågader, hvilket bidrager til den helt specielle rolige og hyggelige stemning, som kendetegner kvarteret. Nu har du mulighed for at erhverve dig et eksklusivt kontor i de smukke stræder i København.

Som ny kunde hos Jeudan, tilbydes du følgende vilkår:

Ingen binding
Der er ingen uopsigelighed på dit nye kontorlejemål, som altid kan opsiges med 3 måneders varsel.

Frihed til at skrue op eller ned
Ingen ved hvad fremtiden bringer. Så skal du på sigt bruge flere eller færre m2 hos Jeudan, så har vi en løsning, der sikrer en let og billig overgang til nye lokaler.

Ingen dobbelt husleje
Hvis du har opsigelsesvarsel på det lejemål, du flytter fra, kan du få rabat svarende til lejen på dit eksisterende lejemål i opsigelsesperioden. Rabatten kan dog ikke overstige 6 måneders leje på dit nye lejemål.

Læs mere om vores favorable vilkår ved vores kontorlejemål.


Dine kommende naboer i Stræderne
Virksomheder i Stræderne nyder godt af de mange muligheder, som beliggenheden tilbyder. Hvad enten det er friskbagt morgenbrød fra Emmerys ved Magstræde, kaffemøder hos Sonny på Rådhusstræde eller en smagfuld og delikat fredagscocktail på Rubys i Nybrogade. Fra dit nye kontor i Stræderne er der aldrig langt til det næste personale arrangement, som for eksempel kan foregå hos Comedy Zoo på hjørnet af Knabrostræde eller på det københavnske kulturhus, HUSET, på Rådhusstræde.

Transportmulighederne er lige til - 2 minutter til Cityringen
Et af de vigtigste søgekriterier, når der skal findes nye kontorlokaler i København, er transportmulighederne til og fra arbejde. Med kontor i Stræderne er offentlig transport altid inden for kort gåafstand. Gammel Strand Metrostation ligger lige rundt om hjørnet ved Højbro Plads, hvor busser og metro kører i pendulfart. Fra den anden ende er der få minutters gang til Københavns Hovedbanegård med busser, S-togslinjer og togforbindelser til hele landet. Mangler du et sted at parkere den firehjulede? Så er der ledige p-pladser i vores parkeringsanlæg på Gl. Mønt.


Vi inviterer til fremvisning i Stræderne
Er I interesserede i et kontor i Stræderne? Se vores ledige kontorer i Stræderne og kontakt os for en fremvisning. Det er også altid muligt at booke en virtuel fremvisning af et eller flere kontorer i Stræderne. Skriv det venligst i kommentarfeltet, og så sørger vi for, at invitere jer med indenfor i de lækre lokaler over telefonen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.

Kom på en uforpligtende fremvisning   

kontor i snaregade i stræderne i københavn

Book fremvisning i Stræderne
Det er også muligt at booke en virtuel fremvisning. Notér det venligst i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch