Kontor i Havnegade
Havnegade 23-27

kontor i Havnegade

En havn af muligheder...

Vil I være med til at sætte jeres personlige præg på jeres nye kontorlejemål i Havnegade? Moderne, enkelt eller farverigt? Det er jeres behov og ønsker vi realiserer, når vi istandsætter og indretter de historiske lejemål på Havnegade.  

Historien er nærmest vævet ind i væggene på Havnegade. I kan bogstaveligt talt kradse i overfladen og under de yderste lag, dukker penselstrøgene gennem tiden op. Vores arkitekter og malere har, i samarbejde med en farvearkæolog, genskabt den historiske farvepalette, der oprindeligt prydede de storslåede rum på Havnegade.

book fremvisning i Havnegade

Vi tilpasser lejemålet i Havnegade til jeres behov.

Mulighederne er mange, når vi restaurerer en bevaringsværdig ejendom. Vores arkitekter og håndværkere er eksperter i at bevare og modernisere historiske ejendomme i København. Derfor kan vi invitere jer med indenfor i indretningsfasen, hvor I får mulighed for at præge kontorindretningen, så den matcher jeres behov og ønsker.

Se de forskellige lejemål herunder og kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for at søsætte din virksomhed på Havnegade.  

Vil du vide mere om mulighederne på Havnegade?

Se alle ledige kontorer på Havnegade.

 

Kontakt os

Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail med svar på min henvendelse. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

 

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch