Kontorfællesskab
Fordele ved kontorfællesskab

Kontorfællesskaber og co-working har over det seneste årti vundet indpas på det danske marked for kontorudlejning. Men hvad er det, som gør denne type kontorer populære, og hvorfor skal du måske overveje at flytte din virksomhed ind i et kontorfællesskab?

Jacob Dalgaard er salgschef i Jeudan. Han kommer her med 6 fordele ved kontorfællesskaber , som du bør overveje, når du skal vælge nye lokaler til dig og din virksomhed.
Læs Jacobs gode råd, og find dit kommende kontorfællesskab forneden. Kontakt os såfremt du har spørgsmål eller vil booke en fremvisning af et eller flere af vores flotte kontorfællesskaber.
Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Book en fremvisning

Book en fremvisning

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Gode råd til dig der overvejer et kontorfællesskab


1. Træd et skridt tilbage

”Første råd knytter sig ikke direkte til, hvorfor kontorfælleskaber kan være det ideelle valg. Men det er måske det vigtigste råd. Når du søger efter et nyt lejemål til din virksomhed, kan det være en god ide at alliere dig med en ekspert, som kan tage et blik på dine søgekriterier fra et helikopterperspektiv. Du har måske fra starten besluttet dig for, at kontorfællesskaber ikke er noget for dig. Men ikke alle kontorfællesskaber er ens, og ved at tale med en ekspert, tage på fremvisning eller generelt søge bredt, kan du få øjnene op for nogle af de fordele, som for eksempel kontorfællesskaber har. Dette gælder selvfølgelig også den anden vej”, fortæller Jacob.

2. Lad ikke rammerne begrænse din vækst
”Det kan være svært at forudsige fremtiden. Vil din virksomhed opleve pludselig vækst, eller er der i en periode brug for at skrue ned for aktiviteten? Så er kontorfællesskaber en god løsning, da der er kort opsigelsesvarsel og fleksible vilkår, som gør det let at skalere op eller ned. Så betaler du heller ikke for flere kvadratmeter, end du har brug for. Desuden rummer ejendommen, hvor kontorfællesskabet er placeret, ofte flere kontorer i forskellige størrelser, så du måske ikke engang behøver at skifte adresse, hvis du har brug for flere eller færre kvadratmeter.”

”Kontorfællesskaber er et oplagt springbræt, hvor man let og enkelt kan vokse, før man flytter i egne lokaler. Der findes dog eksempler på virksomheder med + 20 ansatte, som bliver boende, da de ikke vil undvære dynamikken og communityet, som er skabt i ejendommen.”     

3. Godt naboskab, som kan mærkes på bundlinjen
”Når snakken falder på kontorfællesskaber, bliver netværk og sparring næsten altid nævnt som klare fordele. Og med god grund. Du kommer til at bo under tag med andre erhvervsdrivende på tværs af brancher, og jeg oplever, at der opstår synergieffekt mellem kontorfællesskabets beboere, hvor de indgår i samarbejde med hinanden. Jeg har derudover set et utal af eksempler på virksomheder, som har fået deres naboers kunder, som nye kunder.”

”Det er ikke altid let at netværke. I et kontorfællesskab er rammerne bygget til det, om det er ved kaffemaskinen, på fællesarealerne eller i døråbningen ved hovedindgangen. Sparring bliver en naturlig del af din hverdag.”   

4. All-inclusive
”Du kender det måske fra den private husholdning. El-, varme- eller vandregningen bliver større end først forventet. Som kunde i et af Jeudans kontorfællesskaber, betaler du en flad leje. Du slipper altså for uforudsete udgifter, nemt og bekvemt. Du kan se det som et all-inclusive ophold. Her er drinks og liggestol ved poolkanten byttet ud med et full-service-koncept, så det eneste, du skal tænke på, er at drive din virksomhed.”

5. Dit eget kontor inde i byen
”Driver du din virksomhed uden for København, men er regelmæssigt på besøg hos kunder, leverandører og samarbejdspartnere i byen, så er kontorfællesskabet måske den helt rigtige løsning for dig. Du får et sted, hvor du kan arbejde fokuseret, og du kan desuden gøre brug af kontorfællesskabets faciliteter, som for eksempel eventuelle mødelokaler og service. Det kan være med til at tage din virksomhed og dens image til det næste niveau.  

6. Noget for enhver smag
Ikke to kontorfællesskaber er ens. De bliver blandt andet defineret af de virksomheder, der bor i ejendommen, faciliteterne, den geografiske placering, størrelsen og mange flere parametre. Er du et enkeltmandsfirma eller en virksomhed med flere ansatte, så vil jeg anbefale at du tager kontorfællesskab med i dine overvejelser, fordi det kan være det helt rigtige sted at bo og gro for dig.

Se Jeudans kontorfællesskaber her.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig når vi finder et match.

Eller ring til os på 7010 6070.

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch