Kontorfællesskaber
Sammen bor vi bedre

Leder du efter et inspirerende kontorfællesskab? Se vores flotte ledige kontorfællesskaber, og kontakt os for en fremvisning af dit kontorfællesskab. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Kontorfællesskaber med sjæl og charme

Vil du bo i et inspirerende kontorfællesskab i førsteklasses omgivelser, der kan inspirere dig og din virksomhed? Trives du med energi og mennesker omkring dig? Så er ét af Jeudans kontorfællesskaber i København, i Nordsjælland eller på Vestegnen måske noget for dig? Et kontorfællesskab hos Jeudan er et kontorfællesskab i smukke ejendomme med førsteklasses faciliteter og på gode vilkår.

Se Jeudans ledige kontorfælleskaber i København og omegn. Ring til os for at få en fremvisning på tlf. 70106070 eller book en fremvisning her på siden. Du bestemmer om det skal være en fysisk eller virtuel fremvisning af dit nye kontorfællesskab.

Se ledige kontorfællesskaber

Hvor har Jeudan kontorfællesskaber?

Jeudan har kontorfællesskaber og kontorhoteller på flere lokationer på Sjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at bliver skrevet op til vores søgeagent, som kontakter dig så snart at vi har plads i et af vores flotte kontorfællesskaber. Få eksempler på vores unikke kontorfællesskaber kan nævnes:

...og mange flere.

Er et kontorfællesskab det rigtige for dig og din virksomhed?

Når du flytter ind i et kontorfællesskab hos Jeudan, får du ikke blot kompetent og professionel rådgivning fra Danmarks største børsnoterede ejendoms- og serviceselskab, du får også adgang til kontorfællesskaber i alle størrelser, til alle formål og på centralt beliggende adresser i København og i Nordsjælland. Vi har moderne kontorfællesskaber centralt i København og udenfor København. Du bestemmer selv, om du vil sidde i åbent kontorfællesskab med andre, eller om du vil have dit helt eget kontorfællesskab i en af vores unikke ejendomme på eksklusive adresser. Alle vores kontorfællesskaber har flere ting tilfælles – du får et højt serviceniveau, du arbejder i et inspirerende miljø, du møder andre spændende virksomheder, og du får et kontorfællesskab på nogle af de bedste adresser med gode transportmuligheder.

Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at finde det kontorfællesskab, der passer til dig og din virksomhed.

Hver for sig kan vi bo godt. Sammen kan vi bo bedre.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

6 fordele ved et kontorfællesskab

6 fordele ved et kontorfællesskab

Kontorfællesskab i København

Kontorfællesskab i København

Venlig husleje og venlige kontorfæller

Venlig husleje og venlige kontorfæller

Få Jeudans rådgivning til din kontorsøgning

Få Jeudans rådgivning til din kontorsøgning
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch