Bliv medlem af Female Founders House

Netværksarrangementer, masterclases, foredrag, eftermiddagshygge, yoga, start-up-hjælp og meget mere. Som medlem af Female Founders House får du adgang til et unikt miljø i husets stueetage, når kontorfællesskabet åbner i juni 2022.

Hvis du allerede har et kontor, men rigtig gerne vil være en del af fællesskabet i Female Founders House, så læs med her. Female Founders House tilbyder nemlig også muligheden for at blive en del af huset via et medlemskab. Med det får du adgang til ikke blot et unikt community af iværksættere og eksperter, men også en række fordele. Blot for 1.000 kr. eks. moms om måneden.

Skriv dig op til et medlemskab

Stueetagen i Female Founders House

Et relationskabende medlemskab

Som medlem af Female Founders House får du adgang til frit at benytte loungeområderne i kontorfællesskabet på Bredgade 45B. I huset stueetage kan du slå dig ned, sidde og arbejde, drikke en kop kaffe og nyde fællesskabet med husets beboere. Der vil være rig mulighed for at møde rollemodeller og sparre med andre iværksættere. Hele huset er nemlig bygget på tanken om, at ”kvinde-hjælper-kvinde”.

Du får samtidig mulighed for at deltage i en lang række arrangementer skabt af Nordic Female Founders og virksomhedens partnere, ligesom du kan glæde dig til en række inspirerende oplæg, lærerige workshops og relationskabende netværksarrangementer. Arrangementerne er om alt fra innovationsstrategier til bogholderi, så uanset hvor du er i udvikling, vil der være noget til lige præcis dig. Alt sammen er skabt med udgangspunkt i at give dig som iværksætter de allerbedste muligheder for at udvikle dig. 
 
Du kan hele dagen frit forsyne dig med kvalitetskaffe og –the, og der er naturligvis gratis internet. Du er også velkommen, når vi flere gange ugentligt ruller vi yogamåtterne ud og begynder dagen i roligt tempo sammen.

Et program med fokus på viden og netværk

Du kan allerede nu få et indblik i, hvad programmet i huset i 2022 kommer til at byde på. Som medlem får du adgang til alle arrangementer på programmet - og en bred vifte af viden, netværk og relationer. Når huset åbner, sætter vi de præcise datoer og tidspunkter på.

Juni
I midten af juni - mere præcist den 10. juni - afholdes åbningen af Female Founders House. Bag åbningen står Nordic Female Founders og Jeudan. Så du kan allerede sætte kryds nu. Derudover er der to oplæg på programmet med Venture Capital-virksomheden Antler og Nordic Female Founders co-founder Mia Wagner samt et netværksarrangement. 

Juli
I juli afholder vi husets første ”onsdagsbar”, som er en fast tradition, der skal forekomme en gang om måneden. 

August
Den 2. uge i august slår vi for alvor dørene op til Female Founders House. Vi starter ud med en onsdagsbar.  Yderligere kommer der er et læringsoplæg fra Nordic Female Founders co-founder og adm. direktør Anne Stampe Olesen. Der er i august planlagt en del arrangementer med henblik på at netværke og lære hinanden at kende. Founder af Klub Venus Melissa Hartelius kommer og holder oplæg og fortæller om tabuer og sine produkter.  Samtidig vil der være netværksaften for investorer og en aften med vinsmagning.

September
Der vil igen være onsdagsbar. Samtidig kommer der læringsoplæg vedrørende e-commerce med Tobias Ejlskov. Derudover kommer Jane Lillelund med et oplæg om bogholderi for begyndere, og Anne Willemoes kommer og holder et oplæg om branding. Elize Dimare holder et tretrins læringsforløb, der foregår over 3 måneder. Her vil hun fokusere på ledelse og organisationsopbygning målrettet iværksættere og mindre virksomheder. Derudover holder vi et heldags yoga- og meditationsevent med Lucia Care og co-founder Nanna Kirkebjerg. Der vil også være et event i samarbejde med Champagnekassen.

Oktober
Der vil igen være onsdagsbar. Derudover har vi læringsoplæg kombineret med iværksætterhistorie fra Christian Seiersen som er stifter af Frankly Juice og Melissa Hartelius fra Klub Venus. Elize Dimare vil holde nummer 2 ud af 3 oplæg. Derudover vil der være Beauty Night, som vil foregå efter fyraften, hvilket Louise Bencard og Maria Refsgaard, stifterne af BeautyBoosters, faciliterer. 

November
Der vil igen være onsdagsbar. Derudover vil Elize Dimare afholde det sidste af 3 oplæg. Ydermere vil Anne Rønne holde oplæg om indsigter fra sin karriere - både personligt og fagligt. Der vil også blive faciliteret et netværksarrangement sammen med Tanja Hesselager.  Nordic Female Founders vil selv facilitere ”Open Mic”. Konceptet er 2 timers ”Open Mic”, hvor virksomheder kan komme og pitche. Det kan både være lejerne i Female Founders House og virksomheder udefra. 

December
Der vil igen være onsdagsbar. Intet på programmet endnu. 

Kontakt os

Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail med svar på min henvendelse. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

 

Female Founders House - unikt kontorfællesskab i København K

Female Founders House - unikt kontorfællesskab i København K

Kontorfællesskaber
Sammen bor vi bedre

Kontorfællesskaber
Sammen bor vi bedre
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch