Kontor på Nørrebro
Høj standard. Lav husleje.

Leder I efter nyt kontor eller kontorlokaler på Nørrebro? På Esromgade finder I inspirerende kontorlokaler med højt til loftet og inspirerende naboer. Kom med indenfor på en fysisk eller virtuel fremvisning.

Nørrebros hyggeligste kontorlokaler

Flyt ind i hyggelige kontorlokaler på Esromgade 15 på Nørrebro i København. Esromgade 15 er et rummeligt hus med kontorlokaler på Nørrebro, hvor du kan sætte dit præg på husets kreative energi - og samtidig være nabo til et dynamisk kvarter. I Esromgade på Nørrebro finder du ledige kontorlokaler fra 46 til 226 m2 – alle med højt til loftet, godt lysindfald og gåafstand til Nørrebro Station, hvor busser, metro og tog kører i pendulfart i alle retninger.

Find dit nye lejemål på Esromgade her.

Esromgade 15 - hyggeligt område med en afslappet atmosfære

Skal din virksomhed bo og gro i et kvarter der summer af liv? Så er Esromgade 15 et oplagt valg. Her ligger skaterbanen og Nørrebroparken nemlig lige om hjørnet og bidrager til den afslappede stemning, som området er kendt for. Parken er udstyret med et hav af bænke og græspletter, hvor frokosten kan nydes i solen på lune sommerdage.

Sæt dit eget præg på dit kontorlokale på Esromgade 15

Nogle lokaler er istandsatte, mens andre er indrettet af den forrige lejer. Men du kan indrette dig efter behov og sætte dit helt eget præg, der matcher dig og din virksomhed. Esromgade huser i forvejen mange forskellige virksomheder i alle størrelser. Vi lægger vægt på, at her er plads til at vokse og vi hjælper dig gerne med forslag til indretningen af dit nye kontor, her på skønne Nørrebro.

I alle lejemål er driften desuden indeholdt i lejen, så du altid kender dine månedlige udgifter.

Vil du vide mere om kontorleje på Esromgade 15?

Ønsker du en uforpligtende fysisk eller virtuel rundvisning af vores flotte kontorlokaler på Esromgade 15, kan du enten udfylde kontaktformularen, eller ringe til os på 70106070.

Book fremvisning af esromgade

Book fremvisning på Esromgade 15

Det er selvfølgelig muligt at booke en virtuel fremvisning. Notér venligst dette i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch