Kontorhoteller -
Check din virksomhed ind på et kontorhotel

Overvejer du at rykke din virksomhed ind i et kontorhotel? Men er du ikke helt sikker på, hvad det indebærer? Læs med her og få det fulde overblik over alle de fordele og faciliteter du og din virksomhed får adgang til i et kontorhotel hos Jeudan.

Kontorhoteller på markedets bedste og mest fleksible vilkår

I Jeudans kontorhoteller bestræber vi os altid efter at stille de bedste faciliteter til rådighed for dig, så du ikke behøver tænke på andet end at drive din virksomhed. I alle vores kontorhoteller har du adgang til mødelokaler, frokostordning i kontorhotellets egen bistro, kaffe og te, ugentlig rengøring og bemandet reception, der står klar til at byde dine kunder og samarbejdspartnere velkommen. Vores vilkår er fleksible, hvilket også betyder at hvis din virksomhed skalerer op eller ned, kan vi sagtens være behjælpelige med at finde både større og mindre lokaler, der passer til dine behov.

Se vores ledige kontorhoteller og kontorfællesskaber her.

I Jeudans kontorhoteller tilbyder vi:

  • Mulighed for at rykke til større eller mindre lokaler alt efter dine behov
  • Frokostordning tilberedt af kokke i kontorhotellernes egne bistroer
  • Rengøring
  • Flad leje med alt inklusiv 

 

Skriv til os og hør mere

Hvad er et kontorhotel?

Et kontorhotel er ligesom et feriehotel, men i stedet for at checke dig selv ind, checker du bare din virksomhed ind i stedet. I et kontorhotel stilles en række faciliteter til rådighed som for eksempel mødelokaler, fællesarealer, bistro, reception og rengøring. Alt dette kan du benytte til en fast pris, og derved kan du spare store udgifter, men uden at gå på kompromis med komfort og service.
Kontorhoteller adskiller sig fra konventionelle kontorer i den forstand, at prisen er fast og adgang til kontorhotellets faciliteter er inkluderet i prisen. Konventionelle kontorlokaler afregnes ofte pr. m2.

Derfor skal du vælge et kontorhotel hos Jeudan

I et kontorhotel hos os slipper du for det administrative besvær, lejeaftalerne er fleksible og du får masser af gode muligheder for at netværke med andre virksomheder i kontorhotellet. Hvem ved, måske møder du dine nye kunder og samarbejdspartnere blandt de nye naboer i et af vores tilgængelige kontorhoteller. Det kan være du har en start-up eller en anden mindre virksomhed, hvor en pakkeløsning vil være en stor fordel, fordi lejen netop er flad og med alt inklusiv. Vi vægter altid dine behov højest, og vores kontorhoteller skal gøre det så nemt som muligt for dig at drive din virksomhed. 

Skriv til os og hør mere om dit kommende kontorhotel

Kontakt os

Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail med svar på min henvendelse. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

Kontorfællesskaber
Sammen bor vi bedre

Kontorfællesskaber
Sammen bor vi bedre

Venlig husleje og venlige kontorfæller

Venlig husleje og venlige kontorfæller
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch