Hos Jeudan kan du bo og gro

I Jeudan vil vi gerne være vært for den gode trivsel. Og give dig albuerum – ikke bare målt i kvadratmeter, men i muligheden for at skabe de mest ideelle rammer for din virksomhed. På kort og på lang sigt. I medgang og modgang.

Det afspejler sig bl.a. i vores unikke vilkår og udbud af services. Om du skal flytte fra et Jeudan-lejemål til et andet eller gerne vil udnytte dit eksisterende lejemål endnu bedre. Eller om du skal afholde konference og leder efter det perfekte sted til dine deltagere.

Vilkårene varierer afhængig af, om du flytter til mindre eller større lokaler. Læs med nedenfor og se, hvad det betyder for dig.

 

Dine fordele som kunde hos Jeudan

  • Matcher dit nuværende lejemål ikke længere dine behov, så står vi klar til at hjælpe dig videre – uanset om du har binding i din nuværende kontrakt eller ej. Læs mere om de gode kundevilkår her.

 

  • Du betaler 3 måneders depositum på dit nye lejemål. Og depositum kan erstattes af en bankgaranti.

 

 

  • Brug for mere plads i dine eksisterende lokaler? Nogle gange kan det handle mere om at optimere dine nuværende rammer end at finde nye. Faktisk vil du blive overrasket over, hvor meget ekstra plads der kan skabes med mindre skriveborde og gode opbevaringsløsninger. Måske trænger I også til nye møbler og farver på væggene? Book et møde med vores Design-afdeling til en snak, om hvordan du kan optimere dine nuværende lokaler. Det indledende møde er på vores regning.   

 

Ønsker du at benytte nogle af dine fordele ovenfor, så ring til os på 70106070. Så finder vi sammen den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Søger du et nyt lejemål?

Søger du et nyt lejemål?

Kontakt os

Kontakt os
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch