Gå til hovedindhold

Ansvarlighed

Ansvarlighedsrapporter

ejendom i Københavns Nordvestkvarter

Udgangspunktet for Jeudans ansvarlighedsstrategi er, at vi skal værne om Københavns fortid og sikre dens fremtid. Vi vil skabe en god arbejdsplads med grønnere løsninger, en hovedstad med masser af liv og trygge rammer og samtidig sikre en sund og bæredygtig forretning. Alt sammen noget, der er til gavn for kunder, medarbejdere og ejere – og i sidste ende for hele samfundet.  Du kan læse mere om vores arbejde og målsætninger i vores ansvarlighedsrapporter.

Ansvarlighedsrapporterne er en del af ledelsesberetningen i Jeudans løbende årsrapporter. De giver et godt indblik i vores mål inden for Environment, Social og Governance (ESG) og viser en årlig status på arbejdet med hvert af målene. Rapporterne indeholder også de lovpligtige redegørelser for bl.a. samfundsansvar, virksomhedsledelse, mangfoldighedspolitik, dataetik og kønsmæssig sammensætning af ledelsen.  

Søtorvet i København

Ansvarlighed

Ejendomsdrift med indbygget samfundssind

Hver dag er der mere end 100.000 mennesker, der besøger, arbejder, handler eller bor i en af Jeudans ejendomme. Som en af de større virksomheder i hovedstaden påtager vi os et samfundsmæssigt ansvar – og det er vores vision at skabe en langsigtet bæredygtig forretning til gavn for kunder, medarbejdere og ejere – og i sidste ende til gavn for hele samfundet.


Du finder vores tidligere redegørelser for samfundsansvar i nedenstående.