Ansvarlighed i Jeudan

Hver dag er der mere end 100.000 mennesker, der besøger, arbejder, handler eller bor i en af Jeudans ejendomme. Som en af de større virksomheder i hovedstaden påtager vi os et samfundsmæssigt ansvar – og det er vores vision at skabe en langsigtet bæredygtig forretning til gavn for kunder, medarbejdere og ejere – og i sidste ende til gavn for hele samfundet.  

Det gør vi blandt andet ved at bidrage til en stabil og bæredygtig udvikling, værne om byens historie og sikre dens fortsatte udvikling.

Vi værner om en klimavenlig by
Vi vil udvikle ejendomme, der sætter vores kunders behov og trivsel i fokus. Derfor tænker vi bæredygtighed ind i alle vores arbejdsgange – fra intelligent udnyttelse af energi og genbrug til rådgivning inden for indeklima. Samtidig værner vi om hovedstadens luftkvalitet og støjniveau og arbejder derfor også på at fremme brugen af elbiler i hovedstaden. Det gør vi blandt andet ved at etablere endnu flere ladestandere i vores p-huse og ved vores ejendomme, men også ved at udfase vores egne firmabiler til 90 % el. 

Vi værner om byens historie
En stor del af vores ejendomme er bevaringsværdige og fredede, og vi sætter en ære i at være med til at bevare vores fælles kulturarv, og sikre de historiske bygninger langt ind i fremtiden. Hvert år investerer vi derfor stort i at vedligeholde, istandsætte og forbedre vores ejendomme, og vi gør det altid med respekt for bygningens æstetik og historie.

Vi værner om byens udvikling
Vi vil bidrage til at udvikle en bæredygtig hovedstad med liv, puls og udvikling – og som samtidig fremstår ordentlig og vedligeholdt. Derfor deltager vi også i etablering og drift af byrum og faciliteter, der giver nye muligheder for byens borgere og dens besøgende. Det gælder blandt andet TorvehallerneKBH på Israels Plads, der hvert år besøges af ca. 5 millioner madglade gæster. Omlægningen af Sankt Annæ Plads i Frederiksstaden og fornyelsen af Kvæsthusmolen, der i dag er kendt som Ofelia Plads, en oase i byen med gratis kulturelle arrangementer og begivenheder.

Ansvarlighedsrapport for 2021 finder du her.
Ansvarlighedsrapport for 2020 finder du her
Redegørelsen for samfundsansvar for 2019 finder du her.
Redegørelsen for samfundsansvar for 2018 finder du her.
Redegørelsen for samfundsansvar for 2017 finder du her.
Redegørelsen for samfundsansvar for 2016 finder du her.
Redegørelsen for samfundsansvar for 2015 finder du her

Ansvarlighedsrapport 2021

Ansvarlighedsrapport 2021

Her kan kunderne få hjælp til at vælge bæredygtigt

Her kan kunderne få hjælp til at vælge bæredygtigt

Det skal være nemt at vælge elbilen

Det skal være nemt at vælge elbilen

En gennemrenovering med masser af sjæl - og mindre CO2

En gennemrenovering med masser af sjæl - og mindre CO2
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch