Innovativ byggepladsindretning

Hos Jeudan har vi gjort byggepladsindretningen innovativ. Vi har bygget en banebrydende byggeplads på taget, som en unik løsning. Læs mere om byggepladsen på taget.

Jeudan har opfundet banebrydende stilladsløsning

Hvordan generer man sine kunder og fodgængerne mindst muligt i forbindelse med en udvidelse af en tagetage i to bygninger, som udgør en del af en karré? - Det har Jeudan fundet en unik løsning på, som samtidig holder omkostningerne nede og sikkerheden i top.

Løsningen går i korte træk ud på at bygge en platform hen over gården i karréen i niveau med tagfoden, altså der hvor taget er fæstnet på bygningen. Denne platform fungerer som en byggeplads. Her findes blandt andet et lager af materialer og værktøj, skurvogne med mere til håndværkerne. Derved optimeres logistikken og sikkerheden. Blandt andet fordi håndværkerne har ikke brug for at transportere sig op og ned fra tagetagen, for eksempel i forbindelse med måltider, afhentning af værktøj, materialer eller andet. Der opsættes desuden en elevator i gården, hvor store mængder af materialer/byggeaffald kan fragtes op og ned - til mindst mulig gene for de forretningsdrivende i bygningerne. Denne løsning er sjælden men set før.

Det banebrydende er, at Jeudan i forbindelse med løsningen indsætter jerndragere i bygningen under platformen mod gaden. Efter samme princip som med en altan. Med denne løsning er der ikke brug for stillads mod gaden. Det betyder, at kontorer og butikker mod facaden samt fodgængere på gaden slipper for generne i den forbindelse. En unik løsning, der – så vidt vides - ikke er set før i verden. Udviklet af divisionsdirektør i Jeudan Jens Bjarne Hansen og hans innovative team.

”Den største udfordring i forbindelse med projektet har været, at det ikke har været gjort før. Vi havde ingen solide referencer, da vi sammen med ingeniørerne gik i gang med at beregne profiler på stålbjælker og den maksimale belastning. Det har været en spændende proces at få projektet til at lykkes,” udtaler Jens Bjarne Hansen til Børsen Byggeri den 27. marts 2018.

Mod på mere? Læs hvordan det er at være håndværker i Jeudan

At arbejde som projektleder

At arbejde som projektleder

Dennis vendte tilbage

Dennis vendte tilbage

Søger du et nyt lejemål?

Søger du et nyt lejemål?

Kontakt os

Kontakt os
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch