Dennis vendte tilbage

Muligheden for karriereudvikling bragte Dennis tilbage til Jeudan

Kombinationen af gode muligheder for karriereudvikling, interessante arbejdsopgaver samt fine arbejdsforhold bragte Dennis Heegaard Andersen tilbage til Jeudan efter 14 måneder i et andet firma.

Dennis Heegaard Andersen er en ambitiøs mand. Og netop mulighederne for at få opfyldt sine karrieredrømme var grunden til, at han efter 14 måneder i en stor, international rådgivende ingeniørvirksomhed vendte retur til Jeudan.

”Lige da jeg var færdiguddannet som bygningskonstruktør i 2012, fik jeg job som byggeleder og senere projektleder i Jeudan. Efter nogle år søgte jeg væk og fik et job som rådgiver i en rådgivende ingeniørvirksomhed. Da jeg havde været der i et års tid, ringede min tidligere chef fra Jeudan og spurgte, om jeg var interesseret i at komme tilbage som projektchef,” siger 31-årige Dennis, der også er uddannet murer.

Han trivedes ellers i jobbet og i firmaet – alligevel takkede han ja til sin tidligere arbejdsplads.

”Jeudan har alle de sjove, gamle, klassiske ejendomme, de fede beliggenheder i København og de interessante kunder. Som projektchef betyder det, at jeg har fået nogle spændende arbejdsopgaver. Det er mit ansvar at sørge for at aflevere et komplet lejemål til vores kunder, som både lever op til deres ønsker og behov og samtidig overholder vores budget. I praksis betyder det, at jeg samarbejder med både vores kundechefer, vores forretningsudvikling, vores designteam, vores håndværkere og kunden,” fortæller Dennis.  

Lukkede døren nænsomt

Projektchefen tilføjer, at muligheden for karriereudvikling desuden var en afgørende faktor for at genvælge Jeudan.

”Jeg vidste på forhånd, at firmaet byder på et godt arbejdsklima med stor frihed under ansvar og derudover et stort fokus på at videreudvikle medarbejdere. Om et par måneder starter jeg på en lederuddannelse, der vil forløbe over det næste år. Det er afgørende for mig, at jeg fortsat udvikler mine kompetencer,” siger Dennis.

Han afslører, at han var lidt nervøs for at komme tilbage i samme rille og dermed stoppe sin karriereudvikling, da han vendte tilbage til Jeudan.

”Men med nyt ansvarsområde og nye arbejdsopgaver er det slet ikke er tilfældet. Så jeg glæder mig over mit valg og er meget positivt overrasket over, hvor godt folk har taget imod mig. Jeg kan bare konstatere, at det kan betale sig at gøre et godt stykke arbejde og lukke døren nænsomt på klem,” tilføjer projektchefen.

Dennis er en af de 10 medarbejdere, der inden for det sidste halvandet år har valgt at komme tilbage i et job hos Jeudan.

”Vi er en del af en foranderlig verden, og det kræver, at vi er i konstant bevægelse. Det er en kæmpe ressource at få medarbejdere med en historik tilbage, da de kender arbejdsgangene og samtidig ser på virksomheden med et friskt blik,” konstaterer HR direktør i Jeudan, Annemarie Lund Krumhardt.

 

Jeudan medarbejdere vender tilbage

Jeudan medarbejdere vender tilbage

Job og karriere hos Jeudan

Job og karriere hos Jeudan
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch