De fire løfter i Jeudan

Hos Jeudan er der højt til loftet og kort til naboen. Med mere end 200 ejendomme, er Jeudan Danmarks største børsnotere­de ejendoms- og servicevirksomhed. Dét forpligter. Forpligter os til at møde verden med respekt og gøre tingene ordentligt.

Selvfølgelig”, fristes man til at sige. Men det er ikke nogen selvfølge. I tidens strømninger ser vi tegn på, at værdier som ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed er under pres.

Vi vil gerne stå på mål for netop disse værdier. Som en full-service ejendoms- og servicevirksomhed, står vi med noget meget værdifuldt mellem hænderne. Ikke kun mursten, stuk og trægulve. Men trivsel, tryghed og livskvalitet. Det er store sager. Derfor gør vi os umage, hver eneste dag. Umage med at være kollega, arbejdsgiver, ledelse, børsnoteret virksom­hed, udlejer - og ikke mindst Københavner. 

For ordentlig er ikke noget man siger, man er, det er noget man viser. Fra kælder til kvist. Fra baggård til forhus. Fra hånd­værker til funktionær. Og vi har gjort det i mere end 120 år.

Vores kundeløfte

Vi vil møde vores kunder, som vi selv gerne vil mødes - vi vil gøre det vi siger, og sige det vi gør. Vi vil skabe overblik, se muligheder og løse udfordringer for vores kunder. I et tæt samarbejde, bygget på tillid og dialog. Vi vil være tilstede når, og hvor der er brug for os.

Vores samfundsløfte

Vi ønsker at bevare byens historie, styrke dens nutid og sikre dens fremtid. Med respekt for historie, materialer og helheden, vil vi bidrage til byens bevarelse og forskønnelse.

Vores medarbejderløfte

Vi er holdspillere med respekt for hinandens tid, opgaver og faglighed. Alle er lige vigtige. Med alle kompetencer samlet under ét tag, vil vi skabe et trygt, stabilt og udfordrende arbejdsmiljø, som medarbejderne kan være stolt af at være en del af. Vi vil prioritere udvikling og muligheder for den enkeltes faglighed, mål og drømme.

Vores investorløfte

Vi vil som Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed tilbyde en robust og
ansvarlig investeringsmulighed for vores investorer. Vores strategi er langsigtet, ligesom vores relationer.

Fakta om Jeudan

1999

jeuDAN-koncernen, der er grundlagt i 1898 og Ejendomsselskabet EEC A/S, der blev børsnoteret i 1991, lægges sammen under navnet Jeudan. Selskabet har en portefølje på 80 ejendomme og 55 ansatte.

2001

Jeudan præciserer sin strategi: Koncernen investerer i og driver større kontorejendomme i Storkøbenhavn og tilbyder desuden en bred vifte af ejendomsrelaterede ydelser

2009

Jeudan modtager Dagbladet Børsen og NASDAQ OMX Københavns årsrapportpris for bedste årsrapport for regnskabsåret 2008 blandt børsnoterede selskaber uden for OMXC20.

Jeudan køber kontorejendomme for DKK 3,2 mia. og gennemfører kapitaludvidelse på DKK 0,2 mia. Jeudans ejendomsinvesteringer udgør DKK 13 mia.

2011

Med Jeudan som ejer åbner Københavns nye madmarked, TorvehallerneKBH, på Israels Plads.

2016

I samarbejde med Kulturministeriet ved Det Kongelige Teater og Realdania åbner Jeudan Ofelia Plads, som har til formål fremme og understøtte bylivet på pladsen gennem aktiviteter, drift og udvikling af pladsen.

2017

Jeudan modtager Finansforeningens specialpris, der tildeles et selskab, der har gjort en særlig informationsindsats indenfor et afgrænset område.

2021

Jeudan køber bygningen der huser post-, tele- og kommunikationsmuseet, Enigma, på Østerbro. Her er planlagt en større investering i udviklingen af pladsen foran museet, etableringen af café og restaurant samt nye udstillingsfaciliteter. Åbning af museet er planlagt i 2022.

Jeudans koncept

Jeudans koncept

Hvad er Jeudans værdigrundlag?

Hvad er Jeudans værdigrundlag?

Jeudans strategi

Jeudans strategi

Jeudans målsætning

Jeudans målsætning
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch