Jeudans cookie politik og privatlivsstil

Indsamling af personoplysninger
Når du besøger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig. Det kan f.eks. være, når du tilmelder dig vores søgeagent, booker en fremvisning mv. Vi indsamler også cookies. Nedenfor kan du læse meget mere om hvordan vi bruger dine personoplysninger og om cookies.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af personoplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, din geografiske placering og hvilke sider du klikker på. Indtaster du navn, e-mail, telefonnummer mv. i vores forskellige tjenester, og giver samtykke til brugen af dem, så behandler vi også disse oplysninger.

Er du kunde i Jeudan, så indhenter, behandler og opbevarer vi yderligere oplysninger. Det drejer sig om CVR nummer for din virksomhed eller dit CPR nummer.  

Hvordan bruger vi dine personoplysningerne?
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og optimere services og indhold. Dine personoplysninger bruges også til at levere de beskrevne tjenester nedenfor. Og vi anvender oplysningerne til at lave målrettet annoncering, der er så relevant for dig som muligt.

Lejekontrakter – når vi indgår en kontrakt med dig på et af vores erhvervslejemål, en parkeringsplads eller en bolig, så beder vi dig oplyse dit navn, evt. firmanavn, telefonnummer, e-mail samt CVR eller CPR nummer. Oplysningerne om dig bruger vi til udsendelse af opkrævninger og løbende information omkring dit lejemål. Dine oplysninger opbevares og behandles via vores ejendomsadministrationssystem.

Søgeagent – med vores søgeagent kan du skrive dig op til at modtage information om de af vores opsagte og ledige lejemål, som passer til dine behov. For at tage højde for, at dine behov kan ændre sig under vejs i din søgen efter et nyt lejemål og gøre dig opmærksom på, at vi ikke har glemt dig, vil vi løbende bede dig om at opdatere dine informationer. I søgeagenten beder vi dig oplyse dit navn, evt. firmanavn, telefonnummer og e-mail, og give dit samtykke til, at vi må kontakte dig. Oplysningerne om dig opbevares og behandles via vores CRM-system.

Book fremvisning – her kan du skrive dig op til en fremvisning på et af vores lejemål ved at oplyse navn, evt. firmanavn, telefonnummer og e-mail. Dine oplysninger sendes til salg@jeudan.dk og opbevares og behandles via vores CRM-system. Vi følger op på din henvendelse enten via telefon eller pr. e-mail. Oplysningerne om dig opbevares og behandles via vores CRM-system.

Annoncering – som del af dit afgivne samtykke giver du tilladelse til, at vi må annoncere overfor dig i andre digitale trejdeparts kanaler end på hjemmesiden her. Har du f.eks. oplyst, at du søger en bolig, så kan vi vise dig annoncer for boliger på Facebook vha. din e-mail. Oplysningerne om dig opbevares og behandles via de sociale medier.

Rekruttering – her kan du søge uopfordret eller ledige stillinger hos os, og giver samtidig samtykke til, at vi må opbevare dine personoplysninger i vores rekrutteringssystem Candidate Manager i 6 måneder. Vi følger op på din henvendelse enten via telefon eller pr. e-mail.

Nyheder til aktionærer - her kan du, som er aktionær i Jeudan, skrive dig op til at modtage finansielle nyheder og information om generalforsamlinger mv via e-mail. Oplysningerne om dig opbevares og behandles via VP Investor Services. 

TV-overvågning – der foretages af sikkerhedsmæssige årsager TV-overvågning på udvalgte Jeudan-ejendomme. Alle steder er der opsat synlig skiltning. Optagelserne opbevares og slettes efter maksimalt 30 dage, hvilket er i overensstemmelse med lovkrav på området. Optagelserne er omfattet af reglerne for behandling af persondataoplysninger og kan kun tilgås af få udvalgte medarbejdere i Jeudan, og udelukkende i påkrævede situationer. Vil du vide mere, kan du læse om reglerne på Datatilsynets hjemmeside

Hvad er vores behandlingsgrundlag?

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet ovenfor med mindre du allerede er kunde i Jeudan, og derfor har indgået en kontrakt med os. Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig på info@jeudan.dk og skrive privatlivspolitik i emnefeltet. Tilbagetrækning af dit samtykke berører dog ikke lovligheden af den behandling som f.eks. e-mails, som er udsendt på baggrund af det samtykke, som du har givet inden tilbagetrækningen.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?
Oplysningerne opbevares og benyttes i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes eller dit samtykke til den pågældende tjeneste tilbagetrækkes. Personoplysninger gemmes dog højst 3 år efter brug.

Hvem deler vi dine personoplysninger med?
Ved brug af cookies fra tredjeparter modtager disse tredjeparter data om din brug af hjemmesiden. Din geografiske placering kan videregives til tredjeparter i det omfang personoplysningen er kendt, og anvendes til målrettet annoncering. Personoplysninger som dit navn og e-mail m.v. vil kun blive videregivet, hvis du har givet samtykke til det. Personoplysninger som dit navn og e-mail m.v. vil alene blive videregivet, hvis du har givet samtykke til det.

Hvem er vores databehandlere?
Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der giver os tilstrækkelige garantier for at dine personoplysninger er undergivet en tilstrækkelig behandlingssikkerhed.

Vi har databehandleraftaler med tredjeparter, som vores mediebureau, som opsætter og optimere vores digitale kampagner. Vores digitale bureau, som udvikler og optimerer vores hjemmeside og tjenesterne på den. Og vores udbyder af CRM-system, som opbevarer dine personoplysninger og udsender information om ledige lejemål mv. I tillæg har vi også en databehandleraftale omkring vores rekrutteringssystem, som opbevarer personoplysninger på de kandidater, som søger job hos Jeudan og med VP Investor Services, som hjælper os med at kommunikere med vores aktionærer samt vores leverandør af ejendomsadministrationssystem, som vi bruger til at kommunikere med dig, som er kunde i Jeudan, herunder løbende information om og opkrævningerne på dit lejemål. Til sidst har vi også databehandleraftaler med leverandører af strøm og varme til vores ejendomme. Fælles for ovenstående databehandleraftaler er, at dine personoplysninger udelukkende behandles på vores vegne og at tredjeparterne ikke må anvende dem til egne formål.

Hvad er dine rettigheder som registreret?
Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager persondata om dig, i det omfang vi videregiver persondata i Danmark og i udlandet.

Hvordan kan du få rettet eller slettet dine personoplysninger?
Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder f.eks. hvis du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine persondata ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan selvfølgelig også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger kan du kontakte os på info@jeudan.dk, og skrive privatlivspolitik i emnefeltet.

Hvad med behandlingssikkerhed?

Vi har naturligvis truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at undgå, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for f.eks. diskrimination, ID-tyveri eller -svindel, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Cookies

Hvad er cookies?
Denne hjemmeside fungerer, ligesom de fleste andre hjemmesider, bedst, hvis du tillader brug af cookies.

Når du besøger vores hjemmeside sender (og gemmer) vi måske en cookie på din computer. En cookie er en lille tekstfil som sendes fra web-serveren til webbrowseren (eksempelvis Chrome eller Internet Explorer). Denne cookie gør det muligt for hjemmesiden eller serveren at indsamle specifik, men begrænset information fra webbrowseren om den besøgende, dig.

Hvordan bruger vi cookies?
Vi bruger cookies til at hjælpe os med at huske dig, når du besøger hjemmesiden igen og til at huske, hvilke sider, og hvilke særlige indstillinger, som du måske har valgt undervejs – vi kan bruge de oplysninger til at personliggøre det indhold, der bliver vist dig eller at undgå, at eksempelvis en pop-up bliver vist to gange.

Vi gør brug af forskellige typer cookies på dette site. Der er førstepart cookies, som vi sætter, og så er er der tredjepartscookies, som vi tillader at en tredjepart sætter via din brug af vores hjemmeside. De varierer fra langsigtede cookies (for at huske dig og dine præferencer) til kortsigtede eller sessionsbaserede cookies, som udløber, når du lukker dit vindue i browseren. Du kan se dem alle sammen af oversigten nedenfor.

Vi kan også bruge en række værktøjer fra sociale medier – både tredjeparts og specialbyggede – for at øge brugerinteraktion på vores site (eksempelvis “Like”, del og “Share”). Hvis du allerede benytter platforme, som Facebook, LinkedIn og lignende, vil deres cookies muligvis blive omstillet til vores site og linket til din brugerkonto. I det tilfælde vil data kunne bruges til at tilpasse visse reklamer eller funktioner på det pågældende site baseret på din brug af deres service fra sitet.

Vi bruger andre tredjeparts-cookies (indstillet fra andre websites, som eksempelvis Google) til at indsamle og opbevare anonyme statistikker om browsing-mønstre eller hjemmesideadfærd og opbygge en demografisk profil. Den data er indsamlet sammen med andres besøgsdata for at danne en kollektiv analyserapport. Det er vigtigt at bemærke, at denne data ikke er personligt identificerbar og udelukkende bruges til rapportering/statistiske formål.

Hvilke cookies sætter vi?

Af cookielisten nedenfor kan du se, hvilke cookies, som vi benytter os af. Listen er senest opdateret 15. maj 2018.

Hvad, hvis jeg ikke ønsker cookies?
Du er ikke forpligtet til at acceptere cookies fra vores hjemmeside, og de fleste browsere giver dig mulighed for at afvise dem. Hvis du ønsker at vide, hvordan du gør dette, skal du se på Hjælp I menuen på din browser eller kontakte din systemadministrator. Du skal dog bemærke, at hvis du afviser cookies, vil visse tjenester eller sider på denne hjemmeside ikke være tilgængelige for dig, eller måske ikke fungere efter hensigten.

Ændringer af Jeudans privatlivs- og cookiepolitik

Vi forbeholder os ret til at ændre vores privatlivs- og cookiepolitik. Den gældende politik vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside.

Cookielisten

Nødvendige cookies
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden de nødvendige cookies.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
ARRAffinity jeudan.dk Session

Formål: Fordeler trafikken på hjemmesiden over flere servere for at optimere svartiden.

Præference cookies
Præference cookies gør det muligt for hjemmesiden at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
lang ads.linkedin.com Session

Formål: Gemmer det sprog du har valgt på en hjemmeside

Cookies til statistik
Statistisk cookies hjælper os med at forstå, hvordan du og andre besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
_ga jeudan.dk 2 år

Formål: Registrerer et unikt ID, som anvendes til at føre statistik over hvordan du og andre bruger hjemmesiden

Navn: Udbyder: Udløbstid:
_gid jeudan.dk Session

Formål: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren

Navn: Udbyder: Udløbstid:
_gat jeudan.dk 2 år

Formål: Registrerer et unikt ID, som anvendes til at føre statistik over hvordan du og andre bruger hjemmesiden.

Marketing cookies
Marketing cookies bruges til at spore dig og andre besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
bcookie linked.com 2 år

Formål: Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
BizoID ads.linkedin.com 179 dage

Formål: Uklassificeret

Navn: Udbyder: Udløbstid:
bscookie linkedin.com Session

Formål: Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
cid adform.net 2 mdr. 

Formål: Optimerer visning af annoncer ud fra brugerens adfærd kombineret med forskellige annoncørers bud på at vise annoncer for brugeren.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
collect google-analytics 26 mdr. 

Formål: Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende
på tværs af enheder og marketing kanaler.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
Fr facebook.com 3 mdr. 

Formål: Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
hit.gif userreport.com Session

Formål: Uklassificeret

Navn: Udbyder: Udløbstid:
impression.php/# facebook.com Session

Formål: Anvendes af Facebook til at registrere visning er af sider med Facebook log in -knappen.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
lidc linkedin.com Session

Formål: Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
tr facebook.com Session

Formål: Uklassificeret

Navn: Udbyder: Udløbstid:
uid adform.net 2 mdr. 

Formål: Registerer et unikt bruger-ID, som genkender brugerens browser ved besøg på hjemmesider, der anvender
samme annoncenetværk. Formålet er at optimere visning af annoncer ud fra brugerens adfærd kombineret med forskellige annoncørers bud på at vise annoncer for brugeren.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
UserMatchHistory ads.linkedin.com 179 dage

Formål: Uklassificeret

Ikke klassificerede cookies

Navn: Udbyder: Udløbstid:
JeudanCookie facebook.com 3 mdr. 

Formål: Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
Fr facebook.com 3 mdr. 

Formål: Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

Navn: Udbyder: Udløbstid:
JeudanCookie jeudan.dk 1 år 

Formål: uklassificeret

Navn: Udbyder: Udløbstid:
riskModelAccepted jeudan.dk Session

Formål: uklassificeret

Navn: Udbyder: Udløbstid:
riskModelCalculated jeudan.dk Persistent

Formål: uklassificeret

 

Dataansvarlig for denne hjemmeside er Jeudan A/S , Bredgade 30, 1260 København K, CVR.nr. 14246045. Du kan kontakte os på +45 7010 6070 eller info@jeudan.dk, og skrive privatlivspolitik i emnefeltet.

 

Kontakt os på: 7010 6070