Jeudans virksomhedshistorie

Grundfortælling

Hos Jeudan er der højt til loftet og kort til naboen. Med mere end 200 ejendomme og knap en million kvadratmeter, er Jeudan Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Dét forpligter. Forpligter os til at møde verden med respekt og gøre tingene ordentligt.

”Selvfølgelig”, fristes man til at sige. Men det er ikke nogen selvfølge. I tidens strømninger ser vi tegn på, at værdier som ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed er under pres.

Hos Jeudan vil vi gerne stå på mål for netop disse værdier. Som en full-service ejendoms- og servicevirksomhed, står vi med noget meget værdifuldt mellem hænderne. Ikke kun mursten, stuk og trægulve. Men trivsel, tryghed og livskvalitet. Det er store sager.

Derfor gør vi os umage, hver eneste dag. Umage med at være kollega, arbejdsgiver, ledelse, børsnoteret virksomhed, udlejer - og ikke mindst Københavner. Der er tryghed i at vide, at vi bakker hinanden op, på tværs af faglighed og anciennitet. Fælles ansvar, fælles løsninger og fælles succes.

For selvom vi lever af dem, er vi ikke meget for facader. Vi tror på mennesker og vi tror på at behandle omverdenen, som vi selv vil behandles. Det mærkes i det daglige i vores omgang med hinanden og mødet med kunderne. Måden vi svarer på, øjenkontakten på gangen, aftalen der overholdes, stemmen i den anden ende af røret eller kontoret, der efterlades med tanke på dem, der følger efter.

Men vi er også realister med respekt for helheden. Enderne skal kunne mødes, og tingene hænge sammen. Vi genbruger og reparerer gerne i stedet for bare altid at skifte til nyt. Vi fejer gerne foran andres dør, ikke kun vores egen. Vi efterlader bilerne som vi helst gerne vil modtage dem. Hvorfor? Fordi det giver mening.

Ordentlig er ikke noget man siger man er, det er noget man viser. Fra kælder til kvist. Fra baggård til forhus. Fra håndværker til funktionær. Og vi har gjort det i mere end 120 år.

Velkommen indenfor.

Værdier er altid bedst omsat til handling. Men derfor skal der alligevel sættes ord på.

Med mere end 200 ejendomme, er Jeudan Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Dét forpligter. Forpligter os til at møde verden med respekt og gøre tingene ordentligt.

For selvom vi lever af dem, er vi ikke meget for facader. Vi tror på mennesker og vi tror på at behandle omverdenen, som vi selv vil behandles. Ordentligt. Fra kælder til kvist. Fra baggård til forhus. Fra håndværker til funktionær. Som vi har gjort det i mere end 120 år.