Line Studio
Kunde på Frydenlund i Vedbæk

På Frydenlund har startup-virksomheden Line Studio fundet det perfekte sted at vokse sig større. Samtidig nyder firmaets ansatte gode af en smuk natur, god service og et fitnesscenter.
Frydenlund kontor og kontorfællesskab i Vedbæk

Det hele startede i en kælder i Vedbæk. Det var i 2017, at Simon Madsen og hans kompagnon Ian Jørgensen stiftede selskabet, Line Studio, der leverer produktudvikling og udvikler software til medicinalindustrien. Siden er virksomheden vokset fra to til fem, og i perioder er flere medarbejdere tilknyttet firmaet. I takt med udviklingen har behovet for plads også ændret sig.

”Da vi var klar til at rykke ud af kælderen for nogle år siden, valgte vi at flytte ind i kontorfællesskabet her på Frydenlund. Det ligger tæt på Ian’s bopæl, og her kunne vi få et lille kontor med plads til vores lille firma,” fortæller Simon Madsen.

Der gik ikke længe, før de to iværksættere fik brug for flere kræfter, hvilket også krævede flere kvadratmeter.

”Samtidig var vi nået til et sted i vores udvikling, hvor vi ønskede at skabe vores egen virksomhedskultur. Vi ledte derfor efter vores egne rammer med plads til, at vi kunne teste ting af, arbejde sent og høre høj musik, uden at vi forstyrrede nogen,” fortæller Simon Madsen.

På Frydenlund findes i alt 16.000 kvadratmeter kontorlokaler, og her var et ledigt lejemål på knap 200 kvadratmeter, der passede til behovet. Her rykkede Line Studio ind i 2018.

”Det var nemt for os at skifte kontor. Vi flyttede vores inventar over i de nye lokaler, og i løbet af en lille uge havde vi et fuldt funktionelt kontor med alt, hvad dertil hører,” siger Simon og tilføjer, at han i starten havde lidt skepsis i forhold til placeringen – 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København.

Da vi var klar til at rykke ud af kælderen for nogle år siden, valgte vi at flytte ind i kontorfællesskabet her på Frydenlund.

Mod trafikken

”Jeg bor på Nørrebro, så det var ikke oplagt for mig at vælge kontor på Frydenlund, men da jeg besøgte stedet, så faciliteterne og den flotte natur, fik jeg lyst til at have kontor her. I dag ville jeg ikke undvære at arbejde her. Jeg er eksponeret for byen hele tiden. At komme ud i det grønne og få et afbræk fra den hektiske puls er undervurderet,” siger Simon Madsen.

Han tilføjer, at potentielle medarbejdere - som ham selv – ofte reagerer med skepsis, når de hører adressen, men at den varer kort.

”Så finder kandidaterne ud af, at det kun tager en halv times tid at komme hertil med tog, hvor de kan tage cyklen med. Og det er ovenikøbet en smuk cykeltur igennem skoven fra stationen hertil. For mig tager det 22-23 minutter at køre i bil fra Nørrebro, fordi jeg kører mod trafikken,” nævner iværksætteren.

I dag ville jeg ikke undvære at arbejde her. Jeg er eksponeret for byen hele tiden. At komme ud i det grønne og få et afbræk fra den hektiske puls er undervurderet

På positivlisten tæller også beliggenheden og faciliteterne. Simon og kollegaerne hopper næsten dagligt i træningstøjet og løber sig en tur i det grønne eller løfter nogle vægte i fitnesscenteret, der ligger centralt på Frydenlund. Derudover nyder firmaet af en god kantine, god kaffe i bistroen og et højt serviceniveau på stedet.

”Kommer Line Studio til at vokse yderligere i fremtiden, er der stor sandsynlighed for, at vi gerne vil blive her,” konkluderer Simon Madsen.

Reception på Frydenlund i Vedbæk

Mere om Frydenlund

Frydenlund er beliggende i grønne omgivelser i Vedbæk - kun 20. min fra København. Her finder du indbydende lejemål fra 20 kvm. til 6.860 kvm. og fællesfaciliteter som bemandet reception, bistro, fitnesslokale, kaffebar, og mødelokaler, der passer til alle slags møder.

Læs mere om Frydenlund her.

Vil du opleve mulighederne på Frydenlund? Vi viser gerne frem. Udfyld formularen til højre, så kontakter vi dig. 

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

 

& friends
Kunde på Frydenlund i Vedbæk

& friends
Kunde på Frydenlund i Vedbæk

Fra industrilokale til råt kontor

Fra industrilokale til råt kontor

Den gode historie om København

Den gode historie om København

Søger du nyt kontor eller lager?

Søger du nyt kontor eller lager?
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch