Pop up-butik
Skal din butik poppe op hos os?

Er du på udkig efter eksklusive lokaler i København til din pop up-butik? Så gør en god forretning og slå dørene op til din næste pop up-butik i et af vores centralt beliggende lejemål i hjertet af København.

Drømmer du om at åbne en pop op-butik i den centrale del af København, så lad os byde dig velkommen indenfor på nogen af Københavns mest eksklusive adresser. Vi råder over ca. 1 million kvadratmeter, så lad os se, om vi ikke har nogle ledig til dig og din pop up-butik. Butikken er åben for dine ideer.

Se vores ledige pop up butikslejemål

Hvilket tema har din pop up-butik?

Vi tilbyder flere eksklusive lejemål med mulighed for pop up-butik. Du leder måske efter nogle kvadratmeter, hvorfra du kan sælge fodboldmerchandise til sommerens EM i fodbold? Et centralt beliggende lejemål med store facade vinduer, hvor du kan udstille din næste tøjkollektion under modeugen? Eller et lejemål med højt til loftet, hvide vægge og et godt lysindfald til din næste galleriudstilling? Kom bare med dine drømme. Vi lægger butik til. Stor. Lille. Og alt det imellem.

Driver du en webshop? Så er muligheden for en pop up-butik desuden oplagt. Her kan du teste dine produkter af i en fysisk butik. Og hvem ved. Måske er det starten på et længerevarende samarbejde. Alle Jeudans lejemål ligger på nogle af Københavns bedste adresser, så du kan være sikker på, at du vil være til stede "hvor tingene sker".

Dine fordele ved at leje en pop up-butik hos Jeudan

  • Vores pris er all inclusive
  • Du får fuld fleksibilitet
  • Du får et eksklusivt lejemål på Københavns bedste adresser
  • Du får den bedste kundeservice og rådgivning


Sådan hjælper vi dig

Du er altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070 eller udfylde kontaktformularen herunder. Fortæl os om dine behov og ønsker for din pop up-butik i København, og vi hjælper dig med at finde et lejemål, som passer til dit produkt og din kundegruppe. Velkommen indenfor.

Kom på en uforpligtende fremvisning

Book en fremvisning af din pop up-butik
Bemærk venligst, at det altid er muligt at booke en virtuel fremvisning. Notér venligst dette i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch