Få inspiration i vores showroom i Bredgade

Hos Jeudan har vi ét mål: At få dine ønsker og lejemålets potentiale til at mødes. Det er her vi forbinder lejemål med beboer, og hvor mulighed bliver til personlighed. I vores showroom på Bredgade 45 i København K kan du få inspiration til, hvordan vi kan være med til at indfri dine lejemålsdrømme.

I Jeudans showroom lytter, tegner og regner vi på dine lejemålsdrømme, så du kan få lige netop de rammer, som matcher dine ønsker og ambitioner. Vi har stor erfaring i at bygge dine behov og drømme ind i vores lejemåls historiske hjerter. Og netop mødet mellem drømme og lejemål giver oftere højere til loftet. Som kunde i Jeudan inviteres du indenfor i en inspirerende verden og til gratis dialog og et realitetstjek på dine muligheder. Også dem du ikke selv kan tænke dig til. Book et møde til en uforpligtende snak i vores showroom, hvor vi sammen kan se på dine behov og drømme for dit lejemål.

Skriv til os her 

I showroomet opfordrer vi dig til at invitere os indenfor i din virkelighed og drømme.

Se løsninger 1:1 og bliv inspireret
Du kan i vores showroom opleve, hvordan de forskellige løsninger og indretningsmuligheder tager sig ud i virkeligheden. Her kan du se eksempler på, hvordan vi fx kan hjælpe dig til en bedre kontorindretning eller ombygning af din butik eller bolig. Fra aktuelle materialeprøver til kontor-, køkken- og badeværelsesløsninger, belysninger og overflader - i en 1:1-udstilling, hvor materialer kan ses og mærkes.

I en tæt dialog med vores designere kan du få råd og vejledning og blive inspireret til at komme nærmere dine drømme om nye kvadratmeter – og den helt rigtige indretning.

Sammen kan vi nå frem til det rette oplæg og realisere alt fra ombygning til indretning, fra bedre akustik til mere lys og flere farver.

Ny indretning eller bedre rammer
Vi kan ændre stort set alt, så længe vi respekterer ejendommens historie og detaljer. Vi kan hjælpe dig med konkrete oplæg på ombygninger, så du får flere, færre eller nogle helt anderledes rum, der giver dig højere til loftet. Og skal der mere lys, flere farver, nye møbler eller nye behov i spil, kan vi bidrage med ideerne, der gør jobbet.

Der er plads til drømme og dialoger i vores showroom om alt fra plantegninger til flytteplaner, arkitektur til kulturarv og ikke mindst design, funktionalitet, ny teknologi og bæredygtige løsninger.

Et bæredygtigt inspirationskatalog
Ordentlighed forpligter. Også når det kommer til bæredygtig indretning. I det nye showroom kan du blive inspireret til en mere bæredygtig indretning af dit lejemål. Blandt andet med konkrete eksempler på de muligheder, der ligger i at bevare eksisterende gulve og give dem et løft med en ny behandling. Eller hvordan det er muligt at skabe et nyt køkken på eksisterende moduler ved at tilføje enkelte nye og skifte fronterne.

I showroomet kan du i det hele taget blive inspireret til brug af alt fra intelligente løsninger, som hjælper med at spare på energiforbruget eller skabe et bedre indeklima til moderne indretning produceret af genbrugsmaterialer.

Person går foran facade på Jeudans showroom i Bredgade

Nysgerrig? 

Vil du høre mere om dine muligheder for at få skræddersyet dit lejemål eller se vores showroom på Bredgade 45, så udfyld formularen forneden. Du kan også ringe til os på 70106070.

Showroomet har åbent efter aftale, og vi står altid klar til at mødes med dig til en uforpligtende snak.

Kontakt os

Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail med svar på min henvendelse. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Vidste du at...

  • Flere af vore produkter i showroomet er produceret ud fra cradle-to-cradle-princippet (vugge-til-vugge)? I showroomet finder du blandt andet trælamelpaneler. som er produceret ud fra genbrugt træ, gardiner lavet af uldrester og terrazzofliser, som er lavet af rester fra marmorbrud.
  • Bredgade 45 tidligere var bolig for nogle prominente beboere? Fra 1831-1849 var ejendommen ejet af en berømt og omdiskuteret dansker, nemlig den tidligere generalguvernør i Dansk Vestindien, Peter von Scholten. I en stor del af den danske litteratur bliver Peter von Scholten beskrevet som ham, der fik slaveriet i Dansk Vestindien afskaffet i 1848.

Har du særlige ønsker til dit lejemål?

Send os en mail på salg@jeudan.dk eller giv os et kald.

Oplevelser dine medarbejdere bare må møde ind til

Oplevelser dine medarbejdere bare må møde ind til

Få hjælp til din indretning hos Jeudan

Få hjælp til din indretning hos Jeudan
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch