Håndværker for hele København - også gerne for dig.

Hos Jeudan har vi et team af dygtige håndværkere, der står klar til tage hånd om alverdens praktiske opgaver i dagligdagen. Fra mindre sager til større autorisationskrævende opgaver.

Vi kommer som kaldet - og hjælper med alt fra kælder til kvist.

Hos Jeudan har vi håndværkere inden for en lang række af håndværksfag. Og vi har mange års erfaringer med at skabe trygge rammer for vores kunder og vedligholde vores historiske ejendomme i det centrale København. Du kan se os som en højt kvalificeret højre hånd, som kan hjælpe med alle opgaver - fra de små til de autorisationskrævende. Fra ophængning af billeder og samling af møbler til maling af vægge og tilslutning af el.

Så bor du i København og oplever, at du til tider godt kunne bruge en hjælpende hånd fra en håndværker? Så er vi lige rundt om hjørnet og klar til at hjælpe dig, når du har allermest brug for det - uanset om du i forvejen er kunde hos Jeudan eller ej.

 

Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Vores services & parkeringshuse

Vores services & parkeringshuse

Kontorrengøring i København

Kontorrengøring i København

Få hjælp til din indretning hos Jeudan

Få hjælp til din indretning hos Jeudan

Kontakt os

Kontakt os
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch