Hold din næste konference på Frydenlund i Vedbæk

Førsteklasses konferencefaciliteter i Nordjælland - Vedbæk

Frydenlund lever fuldt ud op til sit navn - med førsteklasses konference faciliteter i formidable rammer, fabelagtig udsigt og udsøgt forplejning.

Her kan du og op til 100 andre deltagere udveksle erfaringer, blive klædt på med ny viden og nyde en anderledes arbejdsoplevelse i inspirerende og innovative omgivelser.

Du kan vælge mellem helt korte arrangementer med en let servering eller halv- og heldagsarrangementer, hvor programmet krydres med glæder til ganen dagen igennem. 

Se alle priser her.

Har du helt andre ønsker til din konference, så hjælper vi også gerne med det.

konference i nordsjælland i vedbæk

Plads til op mod 100 deltagere

I konferencefaciliteterne på Frydenlund i Nordsjælland kan du og op til 100 andre deltagere udveksle erfaringer, blive klædt på med ny viden og nyde en anderledes arbejdsoplevelse i inspirerende og innovative omgivelser. 

De lyse, nyistandsatte rammer rummer plads til 100 personer på rad og række eller 50, hvis pladsen også skal række til borde.

Udsøgt forplejning

Du kan vælge mellem helt korte arrangementer med en let servering eller halv- og heldagsarrangementer, hvor programmet krydres med glæder til ganen dagen igennem. Med et køkken, der er så godt, at det er svært at få folk tilbage til konferencen, er det heldigt, at du også kan vælge servering i en spisebar på stedet.

anretning til konferencen i nordsjælland på Frydenlund
lækre konferencefaciliteter på Nordsjælland

Invitér til fordybelse i grønne omgivelser

Spring på bussen, der kører direkte fra Vedbæk Station eller forkæl din bil med gratis parkering i de smukkeste, grønne omgivelser.

Vil du høre mere?

Skriv telefonnumer
Skriv besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om konference leje og fremvisning samt dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch