Konference på Sjælland
Frydenlund i Vedbæk

Drømmer I om at afholde en konference på Sjælland i grønne omgivelser? Invitér virksomheden til en inspirerende og lærerig dag i grønne omgivelser og med førsteklasses konferencefaciliteter. Læs mere om vores flotte konferencelokaler på Sjælland i Vedbæk i Nordsjælland og kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres konference.

Førsteklasses konferencelokaler på Sjælland i grønne omgivelser 

Frydenlund lever fuldt ud op til sit navn - med førsteklasses konferencelokaler på Sjælland og faciliteter i formidable rammer, fabelagtig udsigt og udsøgt forplejning.

Her kan du og op til 100 andre deltagere udveksle erfaringer, blive klædt på med ny viden og nyde en anderledes arbejdsoplevelse i inspirerende og innovative omgivelser.

Du kan vælge mellem helt korte arrangementer med en let servering eller halv- og heldagsarrangementer, hvor programmet krydres med glæder til ganen dagen igennem. 

Se priser på forplejning til jeres konference i Nordsjælland.

Har du helt andre ønsker til din konference på Sjælland, så hjælper vi også gerne med det.

konference i sjælland i vedbæk

Konference på Sjælland med plads til op mod 100 deltagere

I konferencelokalerne på Frydenlund i Nordsjælland kan du og op til 100 andre deltagere udveksle erfaringer, blive klædt på med ny viden og nyde en anderledes arbejdsoplevelse i inspirerende og innovative omgivelser. 

De lyse, nyistandsatte rammer rummer plads til 100 personer på rad og række eller 50, hvis pladsen også skal række til borde.

Udsøgt forplejning til jeres konference

Du kan vælge mellem helt korte arrangementer med en let servering eller halv- og heldagsarrangementer, hvor programmet krydres med glæder til ganen dagen igennem. Med et køkken, der er så godt, at det er svært at få folk tilbage til konferenceprogrammet, er det heldigt, at du også kan vælge servering i en spisebar på stedet.

anretning til konferencen på sjælland på Frydenlund
konferencecenter på sjælland

Invitér til fordybelse i grønne omgivelser

Spring på bussen, der kører direkte fra Vedbæk Station eller forkæl din bil med gratis parkering i de smukkeste, grønne omgivelser. Det er nemt for alle deltagere at komme til konferencelokalerne i Nordsjælland i Vedbæk.

Skriv til os og modtag et uforpligtende tilbud på jeres konference på Sjælland. Fortæl os om jeres ønsker og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du høre mere om konference på Frydenlund?

Skriv telefonnumer
Skriv besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om konference leje og fremvisning samt dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Har du spørgsmål om din konference?


Ring til os på 7010 6070.

Konferencelokale i Bredgade i København K

Konferencelokale i Bredgade i København K

Førsteklasses konferencelokaler på vores smukke konferencecenter

Førsteklasses konferencelokaler på vores smukke konferencecenter
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch