Kontorrengøring i København

Lad os bare få det på det rene med det samme. Vi overser ikke snavs i krogene – hverken i overført eller konkret betydning. Hvis du har et kontor i København, kan du booke din kontorrengøring eller erhvervsrengøring hos Jeudan og få det hele på det rene.

Vi gør rent som vi passer ejendomme. Ordentligt. Vi bruger kun vores egne folk til vores kontorrengøring. Det betyder, at ordentlighed, respekt og tillid følger naturligt med de rene linjer. Hos os ved den ene hånd nemlig altid, hvad den anden hånd laver, og kvaliteten er den samme solide standard som vi altid har været kendt for. Ordentlighed forpligter, også når det kommer til din kontorrengøring.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din kontorrengøring eller erhvervsrengøring i København.

Få et gratis tilbud

Eksempler på vores rengøring af dit kontor er:

  • Aftørring af alle vandrette flader
  • Tømning af affald
  • Rengøring af køkken og toiletter, tømning/opfyldning af opvaskemaskine
  • Støvsugning af alle gulve samt gulvvask
  • Vinduespolering
  • Måtteservice
  • M.m.


Skal vi gøre rent bord?

Hvem er mere egnet til at rengøre dine kontorlokaler, end Jeudan. Vi kender hver eneste kvadratmeter af dine lokaler. Vi har været i hvert eneste lille hjørne og afkrog, og ved bedre end de fleste, hvor nullermændene gemmer sig.

Rene lokaler og klare aftaler.
Hos Jeudan Rengøring kender vi forskel på skidt og kanel, på hver en krog og panel. Vi har ordentlighed som kompas i alt, hvad vi foretager os. Både når det handler om de store linjer og når det gælder om at komme helt ud i krogene med vores kontorrengøring. Derfor holder vi, hvad vi lover. Og vi leverer, hvad vi har aftalt. Altid..

Dit kontorlejemål skal være os en ren fornøjelse.
Uanset om dit kontor er stort eller småt, kan vi tilbyde en løsning, der går rent ind. For at vi kan stå inde for kvaliteten, besøger vi jer to gange om ugen. Herfra kan I skrue op efter behov og temperament.

Alle aftaler starter med et godt tilbud. Det er klart.
Vi kan starte op med en uges varsel, og lige nu får du to vinduespoleringer med uden beregning. Hvis du kontakter os i dag, så vender vi tilbage med et tilbud, der matcher dine ønsker inden for en uge. Det skal være os en ren fornøjelse.

Kontakt os

Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og fremvisning samt dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.
Jeg er ikke en robot

Parkeringshuse i København
Københavns bedst placerede

Parkeringshuse i København
Københavns bedst placerede

Invitér dine medarbejdere på en frokost ud over det sædvanlige

Invitér dine medarbejdere på en frokost ud over det sædvanlige
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch