Parkeringshus i København - Gl. Mønt

I centrum af København, tæt på Strøget, Magasin, Illum mv. finder du Jeudan Parkering, Gl. Mønt. Et parkeringsanlæg, hvor der er gjort lidt ekstra for at gøre parkering nemt, bekvemt og behageligt.

Skal du på shopping, til møde eller har andre ærinder i Københavns centrum, så er det nemt at komme både til og fra Jeudans parkeringsanlæg. Parkeringsanlægget er bemandet, og som lidt ekstra luksus i hverdagen parkerer vi gerne din bil for dig - helt uden ekstra omkostninger.

Åbningstider

Mandag - fredag  07.00-20.00
Lørdag 07.00-18.00
Søndag  Lukket 
Afhentning  Hele døgnet


Parkeringsanlægget i Gl. Mønt er bemandet i åbningstiden. Uden for åbningstiden er det altid muligt at få fat i en vagt via opkaldsknappen på betalingsautomaterne.

Priser

Pris pr. time  kr. 48,-
Døgnpris kr. 400,-


Alle priser er inkl. moms og pr. påbegyndt time.

Betaling

Dankort/Visa, MasterCard og American Express.

Ekstra service

Som lidt ekstra luksus i hverdagen parkerer vi gerne din bil for dig - helt uden ekstra omkostninger. Jeudan Parkering tilbyder desuden bilvask, og lån af paraply, når det regner.

Abonnement

Egen garage - midt i byen? Med en fast aftale hos Jeudan Parkering er du sikret en fast parkeringsplads lige midt i byen. For yderligere info kontakt Jeudan Parkering på 7010 6070 eller skriv til parkering@jeudan.dk

Ekstra info

Max. højde: 1,95 m.

Adresse

Gammel Mønt 1-3
1117 København K
Tlf.: 4199 7500

Kontakt os på: 7010 6070