Lejemålet

Velkommen indenfor i jeres nye drømmelejlighed på det mondæne Frederiksberg Allé. En adresse, som emmer af historie og herskabelighed. Herskabelighed i den forstand, at værelserne har højt til loftet, smukke stukdekorationer. I får et splinternyt køkken – med nye hårde hvidevare. I køkkenet er der både plads til at samles omkring kødgryderne eller vende dagens begivenheder ved spisebordet. Lejligheden er opført med fem rum, som I kan indrettet efter behov. I kan for eksempel indrette jer med tre soveværelser, en spisestue og en stor stue, hvor familien kan samles i sofaen foran fjernsynet. Boligen får nye gulve og skabene i værelserne bliver derfor nedtaget. Lejligheden har desuden to nyistandsatte badeværelser – så morgenrutinerne glider lettere. Må vi byde indenfor i jeres nye drømmehjem?

Hent prospekt

Området

Vil du bo i hjertet af Frederiksberg C og i gå-afstand til det idylliske nærmiljø, som Frederiksberg by kan tilbyde. Her er alt fra hyggelige cafeer, bagerier med bagværk i verdensklasse og til teateroplevelser få meter fra hoveddøren. Frederiksberg kan derudover tilbyde naturomgivelser i særklasse – med Frederiksberg Have som et naturskønt flagskib. Transportmulighederne er gode med busser fra næsten hvert gadehjørne, og metroen på hjørnet af Platanvej og Frederiksberg Allé er kun med til at gøre det endnu lettere at komme rundt.

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       35.000 kr.
Aconto energibidrag       3.385 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       38.385 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       420.000 kr.
Aconto energibidrag       40.618 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       460.618 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. marts 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070