Lejemålet

Velkommen indenfor i din nye bolig på Frederiksborggade 20B. På 4. sal finder du øverst oppe en sand perle i hjertet af Indre By. Her får du hele 157 lyse og rummelige kvadratmeter - perfekt til dig der ønsker at bosætte dig og din familie med det hele om gadehjørnet. Jeres nye bolig byder på en stor stue og tre værelser med god rumdeling samt et køkken-alrum med plads til spiseområde. Boligen har desuden et stort og lækkert brygges med god plads til opbevaring, badeværelse samt fin udsigt til TorvehallerneKBH og et hyggeligt gårdmiljø. Lyder det som noget for jer? Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Drømmer dig og din familie om at bo lige der, hvor I er tæt på både byliv, kunst, lys og luft? Så slå et smut forbi Frederiksborggade. Her finder I det hele lige om gadehjørnet: Indre By der bugner af butikker, caféer og restauranter - og to fine naboer i TorvehallerneKBH og Statens Museum for Kunst. Søerne og Kongens Have ligger blot en kort slentretur væk, mens busser, tog og metro kører i pendulfart fra Nørreport St. Din nye bolig er nem at komme til, men måske en smule sværere at komme fra, da området byder på et hav af muligheder.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       22.242 kr.
Aconto energibidrag       2.000 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       24.242 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       266.900 kr.
Aconto energibidrag       24.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       290.900 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 15. juli 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070