Lejemålet

Med udsigt til Kongens Have, Rosenborg Slot og byens storhed ligger en skøn bolig, som lige nu leder efter leje-kammerater. Boligen har to lyse og lune etager med egen trappe op til 5. sal og fordeler sig på hele 182 kvm. På 4. sal er der et stort badeværelse med brus og vaskesøjle, et åbent og lækkert køkken-alrum, en spisestue og en stue, som indbyder til hyggelige stunder sammen med familien. 5. sal har eget badeværelse med brus og to ekstra værelser, som kan indrettes som soveværelser eller efter behov. Desuden har 5. sal et stort depotrum – oplagt til opbevaring af habengut. Ejendommen har elevator op til 4. sal og et skønt og idyllisk gårdmiljø tilbagetrukket fra det pulserende byliv. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Kvarteret omkring Rosenborg Slot er et historisk og særpræget område, hvor nogle af Danmarks farverige konger og dronninger har haft deres daglige gang. I dag står Rosenborg Slot flot og våger over byen, mens hyggelige cafeer, spændende butikker og den grønne oase, Kongens Have, hver dag besøges af gæster fra nær og fjern. De kommer blandt andet hertil med tog og metro fra Nørreport Station, med metro fra Kongens Nytorv eller med bil, som de parkerer i et af byens parkeringshuse. Området emmer af kultur og storhed, og med Indre By og alle dens muligheder i baghaven, er Rosenborg-kvarteret et eftertragtet område at leve i.        

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       26.000 kr.
Aconto energibidrag       1.500 kr.
Aconto vand       600 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       28.100 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       312.000 kr.
Aconto energibidrag       18.000 kr.
Aconto vand       7.200 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       337.200 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070