Lejemålet

Træd ind ad døren til Heibergsgade 18 og tag trappen op til 1. sal th. Her åbner du døren til 157 lyse kvadratmeter. I hjørnet af den højloftede lejlighed finder du en spisestue med dobbeltdøre ind til den rummelige stue. Boligen byder desuden på et moderne køkken-alrum med køkken-ø, spiseplads og direkte udgang til en altan, der vender ud mod den stille gård. Du får også et soveværelse med indbyggede skabe, et ekstra værelse, en møblerbar entré samt et lyst badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Kom forbi og oplev denne fornemme lejlighed med parketgulve, stuk og fyldningsdøre. Nyd synet over Nyhavn fra den rolige side. Vi glæder os til at byde dig velkommen i din nye lejlighed.

Hent prospekt

Området

I et kvarter med gader opkaldt efter søhelte er Heibergsgade den ene af kun to gader, som har fået navn efter mere rolige helte, nemlig forfattere (den anden er Holbergsgade). Gaden selv er også rolig og ligger godt i læ på den stille side af Nyhavn, nær Charlottenborg, Kongens Nytorv og Det kongelige Teater. Herfra er der kun kort til Metro og busser og til cykelbroen, der fører til Holmen. Er du i bil, kan du finde en parkeringsplads i gaden eller få din helt egen i Jeudans p-hus under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       24.500 kr.
Aconto energibidrag       1.200 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       25.700 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       294.000 kr.
Aconto energibidrag       14.400 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       308.400 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070