Lejemålet

Lejligheden indeholder entré og en dejlig stor og lys stue. Stuen fremstår med plankegulve og har hyggeligt kig til gågaden. Endvidere er der tre værelser af god størrelse, ligeledes lyse og med plankegulv. Fra et af værelserne etableres en altan mod gården. Det fjerde værelse er mindre og nok bedst velegnet som kontor/kammer. Nyere HTH køkken, med antracit bordplade og mørkegråt linoleumsgulv. Køkkenets hårde hvidevarer byder på køle-/fryseskab, opvaskemaskine, indbygningsovn og glaskeramisk kogeplade. Derudover er der et nyere badeværelse med bruseniche, samt vaskemaskine/tørretumbler. Slutteligt er der en hyggelig fælles lysgård/tagterasse.

Hent prospekt

Området

I området ved Birkerød Hovedgade, er der cirka 80 butikker med et meget stort og bredt udvalg af forskellige varer og den daglige handel kan let klares lokalt i det hyggelige gågademiljø. Omkring ejendommen er der gode parkeringsarealer, ligesom der ikke er langt til grønne områder så som Bistrup Hegn og Birkerød sø.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       14.000 kr.
Aconto energibidrag       1.800 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       15.800 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       168.000 kr.
Aconto energibidrag       21.600 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       189.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070