Lejemålet

Kom med til Kirke Værløsevej, fem minutters gang fra centrum og stop op ved den moderne, sorte ejendom i nummer 8. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal og slå døren op til dit splinternye, lyse hjem, der byder på en åben entre, et køkken-alrum, der munder ud i en stue, et stort badeværelse og to regulære værelser. Du får tilmed en altan og en sydvendt svalegang, hvor der er sol i dagtimerne og mulighed for at nyde stjernehimlen om natten. Og bilen – den kan du parkere på parkeringspladsen for fødderne af ejendommen. Den ideelle bolig for både en single, et par, en lille familie eller for den studerende, som ønsker at dele køleskab og husleje med en ven eller veninde. Bemærk, at billederne ikke er af det aktuelle lejemål.

Hent prospekt

Området

Med adresse i Værløse får du det bedste af alle verdner; en hyggelig, lokal by med gode indkøbsmuligheder, et par spisesteder og et godt udbud af både institutioner og sportsklubber. Her er du samtidig tæt på naturen – blandt andet Søndersø, Hareskoven og Furesø, der kun ligger en kort cykel- eller gåtur væk. Får du lyst til at tage en tur til hovedstaden, eller skal du besøge andre dele af landet, kan du også nemt komme til og fra. Toget går i pendulfart fra stationen midt i byen, mens vejnettet, der forbinder Nord-, Vest- og Sydsjælland, ligger lige om gadehjørnet. Velkommen til byen, der også er kendt for sin flyvestation.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       13.800 kr.
Aconto energibidrag       500 kr.
Aconto vand       600 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       14.900 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       165.600 kr.
Aconto energibidrag       6.000 kr.
Aconto vand       7.200 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       178.800 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Ingen arealanvendelse
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. marts 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070