Lejemålet

Drømmer du og din familie om at bosætte jer på en attraktiv og central beliggenhed i Indre by? Og I altid har det hele lige om gadehjørnet? Så velkommen indenfor på Landemærket 3. På 4. sal th. møder du 173 veldisponeret boligkvadratmeter, som byder på et væld af indretningsmuligheder. Boligen har hele seks rum, hvoraf fire af dem med fordel kan benyttes som værelser. Hertil er der nyistandsat køkken-alrum med dekorative franske dobbeltdøre, der fører ind til en stor spisestue. I din nye bolig er der desuden radiatorskjulere, separat vaskerum, et stort badeværelse samt en flot udsigt til Rundetårn. Så kom forbi, mærk stemningen og se mulighederne for dig og din familie i Indre By. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Landemærket 3. Går man langt nok tilbage i københavnerhistorien, markerede Landemærket en gang skellet mellem by og ubebygget land. I dag fortæller placeringen, at du befinder dig midt i levende Indre By – lige overfor Rundetårn. Med bolig her har du alt inden for slentre-afstand - Købmagergade, der bugter sig med tonsvis af caféer og butikker ned til Strøget i den ene retning, og Nørreport St. med både bus, tog og metro i den anden retning. Desuden kræver det blot en kort gåtur, før du er omgivet af Kongens Have idylliske, grønne omgivelser med stier og bænke – perfekt til et afbræk fra det ellers travle byliv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       24.000 kr.
Aconto energibidrag       2.050 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       26.050 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       288.000 kr.
Aconto energibidrag       24.600 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       312.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. maj 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070