Lejemålet

Træd inden for af det herskabelige indgangsparti i palæejendommen på Oslo Plads, som har fået det franskklingende navn Glacispalæet. På fjerde og øverste etage finder I døren til jeres nye hjem. Det byder på alt, hvad et livligt par eller en moderne familie kan begære: masser af albuerum, den herligste udsigt over by og grønne områder samt dagslys, som strømmer ind via de utallige ovenlysvinduer. De 339 kvadratmeter er fordelt på et stort familiesamlingsrum med plads til både spisebord og sofagruppe samt udgang til en altan. Derudover får I en ekstra opholdsstue at boltre jer i, I får jeres egen afdeling med master bedroom, et stort badeværelse og eget walk-in closet og tilmed et kontor eller gæsteværelse, endnu et badeværelse, et toilet og et separat vaskerum. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres nye, skønne hjem.

Hent prospekt

Området

Elsker I Østerbro, men kan bare ikke undvære Indre By – eller omvendt? Vil I gerne have grønne områder, tog, busser og snart Metro kun et minut væk? Oslo Plads er ved at gennemgå en ansigtsløftning i forbindelse med Metro-byggeriet. Pladsen kommer til at emme af liv med brede fortove, træer og direkte adgang til Metrostationen. Overfor Oslo Plads ligger Østre Anlæg med Statens Museum for Kunst og mod øst finder du Kastellet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       41.000 kr.
Aconto energibidrag       1.836 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       42.836 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       492.000 kr.
Aconto energibidrag       22.035 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       514.035 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. juli 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070