Lejemålet

Går du og leder efter en unik bolig tæt på Kongens Nytorv og historiske Frederiksstaden? Så lad os byde dig indenfor her på Palægade 4. Træd ind og oplev 257 højloftede kvadratmeter med stukdekorationer, som pryder de hvidmalede lofter. De mondæne rum i stuen adskilles af store fyldningsdøre, der er med til at give boligen den historiske charme, som kendetegner Frederiksstaden. Og som prikken over i’et, så er gulvet smukt sildebensparket. Udover stuen har boligen fire rum, en skøn spisestue i midten, en entre med garderobe, to toiletter – det ene med bad, et vaske/depotrum og ikke mindst et rummeligt køkken. Kan du se dig selv bo her? Så viser vi meget gerne frem.

Hent prospekt

Området

Palægade med sit knækkede gadeforløb emmer af historie og ikke mindst flot arkitektur. Gaden ligger som en velbesøgt smutvej mellem Bredgade og St. Kongensgade. Fra Palægade er du kun et stenkast fra et af københavnernes foretrukne byrum, Ofelia Plads – og kun få minutters gang fra det velbesøgte Kongens Nytorv, som med sine butikker, hyggelige spisesteder, kontorer og attraktioner tiltrækker et hav af mennesker hver eneste dag. Fra Kongens Nytorv kører busser og Metro i pendulfart, og mangler du en parkeringsplads til bilen, så kan du holde den i et af Jeudans parkeringsanlæg lige rundt om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       33.000 kr.
Signalforsyning       144 kr.
Aconto energibidrag       2.200 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       35.344 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       396.000 kr.
Signalforsyning       1.732 kr.
Aconto energibidrag       26.400 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       424.132 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. december 2019

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070