Lejemålet

Velkommen til de solrige luftlag på Pilestræde 35. Her ligger jeres nye drømmelejlighed – med alt, hvad sådan én indebærer. Træd indenfor til 178 unikke og lyse københavnerkvadratmeter på hjørnet af Pilestræde og Kronprinsensgade. Boligen er på toppen – både hvad angår placering og indvendige rammer. Værelser er der fem af, som I kan indrette efter behov. Køkken-alrummet er stort – det samme er spisebordszonen, der bliver lyst op af solen, som strømmer gennem ovenlysvinduerne og vinduerne mod gaden. Boligen har desuden to badeværelser med toilet- og badefaciliteter på begge. Så leder I efter et nyt hjem med udsigt og indsigt? Så lad os vise frem. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Pilestræde emmer af historie og liv. Her finder du unikke tøjbrands, populære restauranter, hyggelige caféer, virksomme virksomheder og et navnkundigt bladhus, som tilsammen giver området sin helt egen puls. Selvom strædet er smalt, leder det dig videre til et bredt udvalg af muligheder: Strøget og Købmagergades butikker med varer på alle hylder samt byens bedste oase, Kongens Have, med statuer, staudebede og højt til himlen. Og offentlig transport? Det er en smal sag. Hop på enten bus, tog eller metro fra Nørreport Station, som findes kun en lille-go-kaffes tid væk. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       27.500 kr.
Aconto energibidrag       1.500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       29.000 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       330.000 kr.
Aconto energibidrag       18.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       348.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. december 2019

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070