Lejemålet

Træd indenfor i boligen her på 3. sal og mærk stemningen. Du får alt, hvad en rigtig københavnerlejlighed har at byde på. Et dejligt og charmerende lysindfald, flot sildeparket og klassiske radiatorskjulere. Køkken-alrummet har hvide skabe, en lækker træbordplade, ovn og opvaskemaskine. Køkkenet indbyder til hyggelige stunder med venner eller familie. Fra køkkenet kan du gå direkte ind i boligens rummelige opholdsstue – og går du den anden vej, har du adgang til dit nye soveværelse. Derudover har boligen endnu et soveværelse, som ligesom det andet værelse, har integrerede skabe. Desuden får du et bryggers og et veldisponeret badeværelse. Kan du se dig selv bo her? Så viser vi gerne frem.

Hent prospekt

Området

Pilestræde emmer af historie og liv. Her finder du unikke tøjbrands, populære restauranter, hyggelige caféer, virksomme virksomheder og et navnkundigt bladhus, som tilsammen giver området sin helt egen puls. Selvom strædet er smalt, leder det dig videre til et bredt udvalg af muligheder: Strøget og Købmagergades butikker med varer på alle hylder samt byens bedste oase, Kongens Have, med statuer, staudebede og højt til himlen. Og offentlig transport? Det er en smal sag. Hop på enten bus, tog eller metro fra Nørreport Station, som findes kun en lille-go-kaffes tid væk. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       18.000 kr.
Aconto energibidrag       1.000 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       19.000 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       216.000 kr.
Aconto energibidrag       12.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       228.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070