Lejemålet

Er du på jagt efter et elegant, unikt og centralt sted at kalde hjem? Så tag et kig på Valkendorfsgade 13. På ejendommens 1. sal finder du 152 kvadratmeter spækket med lys, detaljer og stemning. Mod gaden ligger en lys stue i forlængelse af køkkenet, samt et af boligens værelser. Mod den stille gård ligger boligens andet værelse, og roligste rum, med en skøn balkon, hvor du kan nyde den friske luft og en stille stund. Derudover får du en rummelig gang og badeværelse, med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Den praktiske plantegning og den gode beliggenhed er dog ikke alt Valkendorfsgade 13 har at byde på – boligen er udstyret med lækre plankegulve, høje paneler, fyldningsdøre og stuk, der understreger dens særegenhed. Lyder dette som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig indenfor og lade Valkendorfsgade 13 charmere dig.

Hent prospekt

Området

Kom med til indre by, hvor de små gader er smalle og hyggelige, og de store gader er gågader, hvor du kan pleje dit shoppegen og slukke din kaffetørst. Her finder du Valkendorfsgade, der bugter sig mellem Købmagergade og Strøget – i øjeblikket suser bilerne forbi i gaden, men i løbet af næste år vil den blive transformeret til en skøn, flisebelagt gågade. Slår du et smut om hjørnet, lander du på Gråbrødre Torv. Beliggenheden er central og tæt på alt, hvad du har brug for, inklusive busser fra Christiansborg, Metro fra Kongens Nytorv og begge dele fra Nørreport Station. I Valkendorfsgade har du det bedste af begge verdener: Ro og samtidig liv lige om hjørnet. I år bliver gaden forvandlet til en skøn, flisebelagt gå-gade med ro til at stoppe op.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       24.500 kr.
Aconto energibidrag       1.900 kr.
Aconto vand       443 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       26.843 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       294.000 kr.
Aconto energibidrag       22.800 kr.
Aconto vand       5.320 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       322.120 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 15. november 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070