Lejemålet

Ved hjørnet af jazzede Niels Hemmingsens Gade og i slentre-afstand til shopping, caféer, grønt og byliv, finder du den nyistandsatte ejendom i Valkendorfsgade 13. Tag trappen til anden sal og åbn døren til 150 elegante og højloftede kvadratmeter med lækre plankegulve, høje paneler, fyldningsdøre og stuk. Den perfekte bolig for børnefamilien eller parret med brug for meget albuerum. Mod gaden, der snart ændrer status til gågade, finder du et lyst køkken-alrum og en stue i et. Du får desuden to værelser mod den stille gård, en entré og et nyt badeværelse – hertil en herlig altan med plads til at nyde livet og et lækkert måltid. Kom forbi Valkendorfsgade, mærk atmosfæren på gaden, på altanen, i gården og i boligen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Kom med til indre by, hvor de små gader er smalle og hyggelige, og de store gader er gågader, hvor du kan pleje dit shoppegen og slukke din kaffetørst. Her finder du Valkendorfsgade, der bugter sig mellem Købmagergade og Strøget – i øjeblikket suser bilerne forbi i gaden, men i løbet af næste år vil den blive transformeret til en skøn, flisebelagt gågade. Slår du et smut om hjørnet, lander du på Gråbrødre Torv. Beliggenheden er central og tæt på alt, hvad du har brug for, inklusive busser fra Christiansborg, Metro fra Kongens Nytorv og begge dele fra Nørreport Station. I Valkendorfsgade har du det bedste af begge verdener: Ro og samtidig liv lige om hjørnet. I år bliver gaden forvandlet til en skøn, flisebelagt gå-gade med ro til at stoppe op.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       23.500 kr.
Aconto energibidrag       1.000 kr.
Aconto vand       400 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       24.900 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       282.000 kr.
Aconto energibidrag       12.000 kr.
Aconto vand       4.800 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       298.800 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070