Lejemålet

En lejlighed som denne bliver sjældent udbudt. Fra 3. til 4. sal er der loft til kip, og lejligheden er lys og charmerende med bindingsværk på vægge og i loftet. Boligens 105 kvadratmeter er fordelt på to etager og indeholder køkken-alrum og stue i ét, et stort badeværelse og ekstra plads til kontor, hyggekrog eller lignende på 3. etage, mens etagen ovenover indeholder soveværelse, et mindre badeværelse, et lyst og venligt opholdsrum og ikke mindst en solrig terrasse, der blot venter på at blive indrettet, så den passer til din personlige stil. Kom forbi Valkendorfsgade, mærk atmosfæren på gaden og på de to etager. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hent prospekt

Området

Kom med til indre by, hvor de små gader er smalle og hyggelige, og de store gader er gågader, hvor du kan pleje dit shoppegen og slukke din kaffetørst. Her finder du Valkendorfsgade, der bugter sig mellem Købmagergade og Strøget – i øjeblikket suser bilerne forbi i gaden, men i løbet af næste år vil den blive transformeret til en skøn, flisebelagt gågade. Slår du et smut om hjørnet, lander du på Gråbrødre Torv. Beliggenheden er central og tæt på alt, hvad du har brug for, inklusive busser fra Christiansborg, Metro fra Kongens Nytorv og begge dele fra Nørreport Station. I Valkendorfsgade har du det bedste af begge verdener: Ro og samtidig liv lige om hjørnet. I år bliver gaden forvandlet til en skøn, flisebelagt gå-gade med ro til at stoppe op.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       17.000 kr.
Aconto energibidrag       1.650 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       18.650 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       204.000 kr.
Aconto energibidrag       19.800 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       223.800 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. marts 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070