Lejemålet

Der er rigtigt højt til loftet i den herskabelige lejlighed på 2. sal tv i Vendersgade 28. Og når du nu har lagt nakken bagover for at se hvor højt, ser du også straks at lofterne er udsmykket med den fineste stuk. De 263 m2 ligger med udsigt over Søerne og Dronning Louises Bro. Vægge og lofter er hvide, gulvene er i klassisk sildebensparket og dagslyset er skønt gennem de store vinduer. Du får syv værelser, et ny-etableret stort og meget lækkert køkken med masser af skabsplads og plads til at bevæge sig rundt, et stort badeværelse med elegant bruseniche og vaskesøjle samt gæstetoilet. Og som du vil lægge mærke til, når du oplever denne skønne lejlighed, er den meget veldisponeret. Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for .

Hent prospekt

Området

Søtorvet blev i sin tid tænkt og skabt som den nye hovedport til København, og de to symmetriske palæejendomme, der ligger på hver side af Frederiksborggade, har med deres karakteristiske tårne været en kendt del af byens profil gennem århundreder. Knejser er ikke et ord, man bruger meget i dag, men det er lige præcis det, bygningerne gør. De husede mange kunstnere, bl.a. Johanne Luise Heiberg,  foruden Københavns første overdækkede fortovsrestaurant. I dag står de med vue over by og søer til den ene side, og moderne bekvemmeligheder som Nørreport St. med tog, busser og Metro, Torvehallerne og det nærliggende p-anlæg under Israels Plads på den anden side.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       34.000 kr.
Aconto energibidrag       2.430 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       36.430 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       408.000 kr.
Aconto energibidrag       29.160 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       437.160 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juni 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070