Lejemålet

Skal din virksomhed bo i en historisk ejendom? Midt i Københavns pulserende og inspirerende byliv? Så er Niels Hemmingsens Gade 20 måske noget for dig. Her får du 69 rummelige og lyse butikskvadratmeter med en unik eksponering med stort vinduesparti og synlighed ud til Niels Hemmingsens Gade. Med dit nye butikslokales centrale beliggenhed, vil du opleve et pulserende byliv med en dynamisk trafik i nærområdet. Desuden har butikken masser af vægplads til ophæng, reoler mv., direkte udgang via bagindgangen til baggården samt et baglokale med både tilhørende toilet og tekøkken. Hertil har du adgang til et 40 kvadratmeter kælderlokale, som med fordel kan benyttes som lager. Mangler du inspiration til design eller indretning af din nye butik, så hjælper vi gerne. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Den farverige og idylliske Niels Hemmingsens Gade er en tidslomme i København. Gaden er opkaldt efter teolog og professor Niels Hemmingsen, som var præst ved Helligåndskirken omkring 1550. Ud over at være nabo til en kirke finder du alt, hvad et københavnerhjerte kan begære lige om gadehjørnet. I området kan du nyde en eftermiddagskaffe på Gråbrødre Torv, tage en tur på indkøb på Strøget eller Købmagergade. Måske foretrækker du at slentre ned i sidegaderne, hvor du finder små hyggelige caféer og butikker med det specielle på hylderne. Fra Niels Hemmingsens Gade er både metro, busser og S-tog desuden indenfor kort gåafstand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       22.005 kr.
Butik       20.672 kr.
Lager       1.333 kr.
Aconto energibidrag       2.436 kr.
Aconto driftsudgifter       3.461 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       27.902 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       264.064 kr.
Butik       248.064 kr.
Lager       16.000 kr.
Aconto energibidrag       29.232 kr.
Aconto driftsudgifter       41.528 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       334.824 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070