Lejemålet

For nogle butikker og virksomheder er lokation og ikke mindst eksponering altafgørende. Gælder det for jer? Så bør I tage et smut forbi Bredgade 35, stuen. I kender måske allerede lejemålet, som tidligere har været showroom for bilmærket Tesla. Det første I bliver mødt af, er det store vinduesparti, som giver et helt specielt view mod Bredgade og gadens mange daglige besøgende. Kvadratmeter er der hele 357 af, og de fordeler sig på tre niveauer, som giver en oplagt mulighed for at indrette i sektioner. Vi vil meget gerne have jer med på vognen allerede nu, så vi kan designe og indrette kvadratmeterne specifikt til jeres koncept. Lyder det som noget for jer? Så lad os vise frem.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver I en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kgs. Nytorv. Busser kører lige ude foran hoveddøren. Skal du med metro? Så ligger Metrostationen Marmorkirken lige rundt om hjørnet. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i vores P-hus ved Skt. Annæ Plads eller Dronningens Tværgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       94.733 kr.
Aconto energibidrag       5.209 kr.
Aconto driftsudgifter       3.906 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       103.848 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.136.800 kr.
Aconto energibidrag       62.504 kr.
Aconto driftsudgifter       46.878 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.246.182 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. april 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070