Lejemålet

Drømmer du om at åbne din egen butik med varer, som kan friste de lokale beboere - eller måske en neglesalon, fodklinik eller andet til at forsøde deres tilværelse? Så slå et smut forbi Skovlunde Center Syd. Her finder du 80 veldisponerede butikskvadratmeter med store vinduer ud til handelsgaden. Der er desuden toilet og et splinternyt tekøkken i lejemålet. Butikken skal istandsættes, og vi vil meget gerne have dine indretningsønsker med allerede nu. Du bliver obligatorisk medlem af den aktive centerforening, hvilket er en årlig udgift på ca. 2.500 kroner. Centerforeningen står blandt andet for at markedsføre centret i lokalområdet. Apropos området, så har centret gratis parkeringspladser. Det vil ikke være muligt at åbne en frisør, fotohandler, cykelforretning eller en optiker, men kom gerne med dine gode idéer til et andet butikskoncept. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Skovlunde – byen med de omkring 15.000 indbyggere, der ligger lige i det lune hjørne af Storkøbenhavn, mellem Herlev og Ballerup. Her finder du Skovlunde Center Syd med butikker, der ligger som perler på en snor med butiksvinduer lige ud til det overdækkede handelsstrøg. Det er nemt både at komme til og fra handelsgaden i bil, hvad enten du kommer fra Motorringvejene eller via Ballerup Boulevard. Desuden er der også gode parkeringsmuligheder. Kommer du med tog, kan du stå af på Skovlunde Station, og gå dertil på under ti minutter.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       5.113 kr.
Aconto energibidrag       633 kr.
Aconto driftsudgifter       1.887 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       7.633 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       61.360 kr.
Aconto energibidrag       7.600 kr.
Aconto driftsudgifter       22.640 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       91.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. august 2020

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070