Lejemålet

Drømmer du om at åbne butik i et familievenligt og velbesøgt område i Albertslund? Så lad os vise frem på Egelundsvej 1. Træd indenfor og forestil dig, at åbne din nye butik her. Kig dig omkring i det store åbne butikslokale. Læg mærke til de helt perfekte facadevinduer, som lyser lokalet op med skønt dagslys. Inde bag forlokalet finder du en række mindre lokaler – oplagt til lagerrum eller opbevaring af dine varer eller produkter. Lejemålet har desuden to særskilte toiletter. Så har du en outletbutik, sælger du sportsudstyr eller har du brug for lokaler til at åbne din hobbyforretning i? Så lad os byde dig velkommen indenfor på Egelundsvej 1.

Hent prospekt

Området

Egelundsvej ligger i smørhullet mellem Roskildevej og Herstedvestervej. To veje, som hver dag myldrer med trafikanter og besøgende. Området har flere supermarkeder, skoler og parcelhusene, der ligger som perler på en snor. På den anden side af Herstedvestervej ligger Albertslunds store industriområde, hvor driftige virksomheder i alle størrelser og byens genbrugsstation har hjemsted. Albertslund Kommune har omkring 28.000 indbyggere, og det tager mindre end 20 minutter med S-toget til København. Er du i bil, kan du parkere den lige ude foran døren. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       9.368 kr.
Aconto energibidrag       2.380 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       11.748 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       112.411 kr.
Aconto energibidrag       28.562 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       140.973 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070