Lejemålet

Velkommen i Københavns historiske Stræder. Her tilbydes et butikslokale placeret lige dér hvor historiens vingesus møder strædernes smalle vingefang. Farvergade har fået sit navn efter det farveri, som kong Frederik den 2. opførte i år 1560, og som anses som værende en af de første industrivirksomheder i landet. Og nu kan din butik flytte ind midt i det hele. Lejemålet er udstyret med dør i facaden og store vinduespartier ud mod velbesøgte Farvergade. Fra din butik får du adgang til både toilet og tekøkken, som deles med naboen i 4A. Desuden har I mulighed for at spise frokost i bistroen på Farvergade 17, lige på den anden side af gaden, hvor Meyers tilbereder friske måltider hver dag. Med både rammerne og beliggenheden i topklasse, behøver du kun at fokusere på din forretning. Lyder det som noget for dig? Så lad os byde din indenfor i Farvergade 4B.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Farvergade, Kompagnistræde, og Knabrostræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs de brostensbelagte gader. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand og Rådhuspladsen, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       14.625 kr.
Aconto driftsudgifter       1.625 kr.
Aconto energibidrag       986 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       17.236 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       175.500 kr.
Aconto driftsudgifter       19.500 kr.
Aconto energibidrag       11.830 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       206.830 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Intet
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. april 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070