Lejemålet

Træd indenfor og kig dig omkring. Her får du 119 rummelige butikskvadratmeter med facade mod Frederiksbergs uofficielle hovedgade – Gammel Kongevej – og udgang til det hyggelige gårdmiljø i butikkens anden ende. Butikken er af den aflange slags og opdelt i to rum. Rumopdelingen giver rig mulighed for, at kunder og andet shoppende godtfolk kan gå på opdagelse i din nye butik. Vi tilbyder en kampagnepris på kr. 2.305 pr. m² det 1. år og kr. 2.440 pr. m² det 2. år. Normalprisen/basislejen på lejemålet er kr. 2.711 pr. m². Den nævnte månedsleje er beregnet på 1. års kampagnepris. Vil du realisere dine butiksdrømme? Så lad os byde indenfor. Mulighed for at leje depot i kælderen. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 2.945 pr. md.

Hent prospekt

Området

Gammel Kongevej er en af byens mest populære gader. Gaden er fyldt med lækre brands, eksklusive butikker, spisesteder og altid et hav af besøgende, som kommer til fra nær og fjern. Gaden var i gamle dage Kongehusets vej ud af København indtil Frederiksberg Allé blev anlagt i 1700-tallet. Deraf gadenavnet Gammel Kongevej. De majestætiske fornemmelser afspejles i ejendommene, som er med til at give gaden elegance. Skal du med offentlig transport? Så kører busserne lige udenfor døren, mens metro blot ligger en kort slentretur væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       22.858 kr.
Aconto energibidrag       1.626 kr.
Aconto driftsudgifter       2.092 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       26.576 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       274.295 kr.
Aconto energibidrag       19.516 kr.
Aconto driftsudgifter       25.109 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       318.920 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode 3 års uopsigeligehed
Overtagelse fra 4/1/2019

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070