Lejemålet

Kom med til Oslo Plads og stop op foran den smukke ejendom på hjørnet ved en af landets travleste stationer. Føler du dig hensat til Paris, er det ikke sært. For den over 100 år gamle ejendom kaldes Glacispalæet, og pladsen omkring forvandlet til en oase med allé-stemning og rum til at nyde livet. Åbner du døren til et af de fine lokaler parterre, vil du opdage, at det ikke kun er facaden, der emmer af elegance. Indenfor kan du glæde dig over det smukke håndværk på gulve, lofter og vægge. Så drømmer du om at åbne en butik med måske blomster- eller interiør eller lamper, er mulighederne mange. Vi glæder os til at byde dig velkommen i din blomstrende forretning. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 1.778 pr. md.

Hent prospekt

Området

Oslo Plads har igennem de sidste år gennemgået en ansigtsløftning i forbindelse med Metro-byggeriet, der har bragt den op i superligaen hvad angår charmerende byrum. Pladsen byder desuden på alt, hvad du som forretningskvinde eller -mand kan drømme om: Et fem meter bredt fortov med træer og plads til at stille borde og stole op til dine gæster eller til at præsentere dine varer. Hertil en række faciliteter, der tiltrækker de købelystne, kulturinteresserede og livsnyderne. Lige om gadehjørnet ligger det nyrenoverede butikscenter med kontorer og konferencefaciliteter, Hotel Østerport og Den Frie Udstilling mens centrum ligger lige fremme. Du får tilmed tog, busser og Metro i pendulfart.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       23.000 kr.
Aconto energibidrag       1.147 kr.
Aconto driftsudgifter       1.254 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       25.401 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       276.000 kr.
Aconto energibidrag       13.760 kr.
Aconto driftsudgifter       15.050 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       304.810 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. marts 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070